PSD și-a făcut site unde preia problemele cetățenilor

Din această dimineață facebookul e plin la Buzău de postări ale pesediștilor locali prin care e anunțat site-ul alaturidetine.ro.

Cetățenii – în cazul nostru buzoieni – sunt invitați trimită mesaje cu problemele lor – în vreme de coronavirus.

Solicitările ar urma să fie preluate, spre rezolvare, de parlamentarii, primarii, consilierii și membrii PSD.

Pe prima pagină apare un formular – unde cetățenii pot trimite mesaje cu problemele pe care le au (vezi modelul mai jos).

Buzoienii care doresc să posteze mesaje trebuie să dea click pe fotografia de mai jos și vor fi direcționați către alaturidetine.ro.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „PSD și-a făcut site unde preia problemele cetățenilor

 • Nu îi crede pe pesediști nici când fac bine! Ne-am și ne-au tot ars de 30 de ani… România s-a dezvoltat în ciuda ăstora, nu datorită lor.

 • In urma cu nu foarte multe zile, dl Toma ne invita sa ne alaturam, ca voluntari, eforturilor de sustinere a Buzaului in aceste vremuri grele. Necazul era ca, inainte de a inregistra orice voluntar, acesta trebuia sa se inscrie in PSD.
  Acum, cu directionarea solicitarilor de ajutor catre parlamentari, primari etc, procedura este aceeasi? Ti se cere intai carnetul de membru, sau dovada de plata a cotizatiei?

 • O initiativa laudabila, dar care nu are nicio sansa de a fi luata in seama de guvernarea autista a d-lui Ludovic Mandolina si de atoatestiutorul cu talente dictatoriale de la Cotroceni, pt care ,,deindata” inseamna minim 31 de zile.
  De ex pe mine ma sacaie problema intervalului de doar doua ore in care varstnicii au voie sa iasa din arestul la domiciliu, fapt ce duce la cozi pe la usile magazinelor.
  Nu se tine cont ca sunt destui varstnici in putere singuri, care isi iau masurile de prevedere necasare, dar sunt nevoiti sa astepte mult timp la cozi pana reusesc sa intre in magazinele in care se suprapun cu cei mai tineri.
  Daca mai continuam cu ordonantze din acestea militar-dictatoriale, vom transforma cetatenii in puscariasi la domiciliu.
  Ca tot este Romania stat de drept, iar guvernul ,,liberal”[?!] vrea sa ne bage democratia lui in cap cu fortza…..[Leo]

 • Este adevarat ca perioada de doua ore in intervalul 11 – 13 este prea mic pentru rezolvarea problemelor de stricta necesitate. Si spun acest lucru,fiindca daca noi ne straduim sa iesim cat mai rar cu putiinta in oras pentru a ne rezolva problemele, acest lucru nu este intotdeauna posibil, datorita aglomeratiei si a nevoii de a cauta unele lucruri necesare in mai multe locuri. Un interval de 3-4 ore intre 08 si 12 ar fi mult mai potrivit. Mai ales in aceasta perioada in care necesitatile procurarii de bunuri sunt mult mai mari, iar aglomeratia mai mare. Dar,aceasta masura, ar trebui adoptata urgent, prin modificarea prevederilor din Ordonanta de urgenta si nu prin “grija si marinimia” unora precum cei de la PSD in care nu am nici o incredere.

 • ha,ha,ha ! Mafia bolsevica intra in campanie electorala .Cine mai este in tara asta atat de fraier incat sa mai creada in gogosile ciumei rosii

 • Holera galbenă nu are creier. Îi tot dă cu clanța absurdă că PSD a fost la guvernare 30 de ani. Înseamnă că președinții Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Joiannis, precum și premierii: Stolojan, Ciorbea, Radu Vasile, Isărescu, Tăriceanu, Boc, Ungureanu, Orban sunt cu toții pesedeiști. Pentru observatorul neutru, pe scurt, Ciuma Roșie dă înapoi ce a tăiat și se pregătește să mai taie Holera Galbenă. Mucles!

 • PSD să întreprindă toate măsurile legale pentru a opri defrișarea sălbatică și scurgerea trenurilor, coloanelor de tiruri și vapoarele cu bușteni în afară. Mediul este și așa otrăvit cu viruși. Opriți măcelul din păduri!

 • @ Cap Limpede
  Cu cat plateste PSD-ul fiecare troll?
  Va alege pe toti cu inteligenta asimptomatica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.