Publicitate

 


Aveți posibilitatea de a vă alege din lista de mai jos forma de publicitate pe care o considerați cea mai potrivită pentru firma/produsul dvs. În cazul în care v-ați decis ne puteți contacta la 0721.540.938 sau la aurastereaca@gmail.com. Dacă sunteți și în posesia formei grafice potrivite, reclama dvs. poate apărea imediat pe buzoienii.ro!


1) Prima pagină – între categoriile site-ului (vezi chenar roșu)

Banner 728 px X 90 px = 250 lei/lună

Banner 728 x 250 = 300 lei/lună

Reclama dvs. va apărea pe prima pagină a site-ului, între categorii, după exemplul prezentat alăturat (reclamă Viostar). Dă click pentru mărire.

Reclama dvs. va apărea atât în versiunea desktop, cât și în cea de mobil.


2) Prima pagină – coloană dreapta (vezi chenar roșu)

Banner 300 x 100 = 100 lei/lună

Banner 300 x 250 = 150 lei/lună

Banner 300 x 600 = 200 lei/lună

Reclama dvs. va apărea pe prima pagină a site-ului, pe coloana din dreapta, după exemplu prezentat alăturat (reclamă Mopiel). Dă click pentru mărire.

Reclama dvs. va apărea atât în versiunea desktop, cât și în cea de mobil.


3) Banner în cadrul fiecărui articol al site-ului (vezi chenar roșu)

Banner 728 px X 90 px = 400 lei/lună

Această formă de publicitate are avantajul de a fi vizibilă la deschiderea oricărui articol publicat, după exemplu prezentat alăturat (reclamă Timisoreana/Parc Aventura). Dă click pentru mărire.

Reclama dvs. va apărea atât în versiunea desktop, cât și în cea de mobil.


4) Articol publicitar

Prețul pornește de la 200 lei/articol.

În funcție de complexitate, cerințele clientului și perioada în care va figura pe prima pagină a site-ului, tariful va crește proporțional.


5) Anunț persoană fizică

50 lei/săptămână

Anunțul (maximum 20 de cuvinte/100 de semne) va figura o săptămână pe coloana din partea dreaptă a site-ului.


Audiența site-ului buzoienii.ro este vizibilă public accesând trafic.ro (site-ul specializat în măsurarea traficului site-urilor din România) sau dând click AICI.

Buzoienii.ro are o audiență de minimum 7 mii de vizitatori unici pe zi, în timp ce numărul maxim înregistrat a fost de 24.375. De notat că buzoienii.ro este un site care nu publică știri/reportaje de la ceremonii funerare, mondenități, fake-news etc. pentru a atrage trafic cu orice preț.

În concluzie, minimum șapte mii de persoane din grupul țintă vizat (persoane din municipiul/județul Buzău, cu o anumită educație) vor vedea zilnic reclama dvs.

Tarifele publicate sunt valabile pentru clienții locali din municipiul/județul Buzău.

Un comentariu la „Publicitate

  • In legatura cu posibila frauda de la bancomat: bancile de ce nu sunt obligate sa-si verifice bancomatele?! Zilnic, as zice eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.