Pufi Stoian: „E nebunie. Mă sună lumea să mă felicite. Eu nu știu nimic”


„Bă, m-ați înnebunit voi de la presă și ați înnebunit și lumea. A scris nu știu cine că vin președinte la Gloria, la fotbal. Și de atunci mă sună toată lumea. Prieteni, cunoscuți, mă felicită pentru noua funcție. Ce-aveți mă, tată, ce v-a apucat pe toți ? Cu mine n-a vorbit nimeni nimic, nu m-a contactat nimeni, ce președinte ? E demențeală curată. Eu știam, tot la voi citisem, că vine Timiș președinte. George era o idee bună”, ne-a spus Pufi Stoian, în timp ce-și bea cafeaua liniștit pe o terasă din oraș.

Fostul portar al Gloriei, în prezent impresar, n-a scăpat nici de întrebarea, ce-ar face dacă totuși i s-ar propune.

„Cred că m-aș băga. Cu condiția să mi se dea bani pentru a face performanță și libertate de a-mi alege singur o echipă cu care să lucrez. Nu așa, ia-l și pe nea Gică, e băiat bun, ia-l și nea Fănică, că avem o datorie la el… N-ar fi o incompatibilitate cu meseria de impresar pe care o am, eu lucrez doar cu străini și la nivelul ligii I”.

Pufi Stoian, cumnatul lui Loni Nedelcu, s-a remarcat în România ca impresar, după ce i-a adus la Dinamo din postură de jucători liberi pe Mevlja, Palic și Voinovici. Primul s-a transferat recent de la Rostov la Zenit pe 8 milioane de euro, în timp ce al doilea a ajuns din nou sub comanda lui Rednic la Mouscron în Belgia.

Citește și articolul: A murit bărbatul care a intrat în stop respirator la câteva minute după ce medicul l-a trimis acasă că „e bine”

În ultimele zile, Stoian a intermediat transferul unui fundaș brazilian din Elveția în Israel, și a contractul unui antrenor european în Egipt.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pufi Stoian: „E nebunie. Mă sună lumea să mă felicite. Eu nu știu nimic”

  • Pufi ……ai dreptate ne trebuie un presedinte adevarat insa ……..consider ca nu esti tu acela asa ca, nu te mai baga in seama ……Timis ar fi o varianta mult mai buna decit tine dar, nu una ideala pt noi buzoienii mai bn mai asteptam……..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.