Pufi Stoian: „E nebunie. Mă sună lumea să mă felicite. Eu nu știu nimic”


„Bă, m-ați înnebunit voi de la presă și ați înnebunit și lumea. A scris nu știu cine că vin președinte la Gloria, la fotbal. Și de atunci mă sună toată lumea. Prieteni, cunoscuți, mă felicită pentru noua funcție. Ce-aveți mă, tată, ce v-a apucat pe toți ? Cu mine n-a vorbit nimeni nimic, nu m-a contactat nimeni, ce președinte ? E demențeală curată. Eu știam, tot la voi citisem, că vine Timiș președinte. George era o idee bună”, ne-a spus Pufi Stoian, în timp ce-și bea cafeaua liniștit pe o terasă din oraș.

Fostul portar al Gloriei, în prezent impresar, n-a scăpat nici de întrebarea, ce-ar face dacă totuși i s-ar propune.

„Cred că m-aș băga. Cu condiția să mi se dea bani pentru a face performanță și libertate de a-mi alege singur o echipă cu care să lucrez. Nu așa, ia-l și pe nea Gică, e băiat bun, ia-l și nea Fănică, că avem o datorie la el… N-ar fi o incompatibilitate cu meseria de impresar pe care o am, eu lucrez doar cu străini și la nivelul ligii I”.

Pufi Stoian, cumnatul lui Loni Nedelcu, s-a remarcat în România ca impresar, după ce i-a adus la Dinamo din postură de jucători liberi pe Mevlja, Palic și Voinovici. Primul s-a transferat recent de la Rostov la Zenit pe 8 milioane de euro, în timp ce al doilea a ajuns din nou sub comanda lui Rednic la Mouscron în Belgia.

Citește și articolul: A murit bărbatul care a intrat în stop respirator la câteva minute după ce medicul l-a trimis acasă că „e bine”

În ultimele zile, Stoian a intermediat transferul unui fundaș brazilian din Elveția în Israel, și a contractul unui antrenor european în Egipt.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Pufi Stoian: „E nebunie. Mă sună lumea să mă felicite. Eu nu știu nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.