Punct final în dosarul cortului de nunți din Crâng

„Noroc” pentru Brebeanu jr. în dosarul penal legat de falsificarea contractului pentru terenul de sub cortul de nunți din Crâng.

După 10 ani de la presupusele fapte („fals material în înscrisuri materiale”) a intervenit… prescripția.

Astfel, procesul a fost oprit la Curtea de Apel Ploiești (după 4 ani! – interval în care justiția n-a reușit să pronunțe o sentință penală definitivă).

Pe fond, la Judecătoria Buzău, Brebeanu Robert Ninel primise doi ani cu suspendare.

Așa-zisul contract de închiriere dintre Brebeanu și Direcția Silvică va fi desființat (ceea ce înseamnă că fapta penală a existat, dar nu se mai pedepsește), iar omul de afaceri va fi nevoit să-și strângă calabalâcul din Crâng.

Hotărâre Judecătoria Buzău: „Dispune desfiinţarea unui exemplar original al contractului nr. 1846/01.09.2010 şi a unei copii legalizate aflate la filele 1804-1805 / 745-750 din dosarul nr. 2034/P/2017”

În mod normal, suprafața respectivă va fi cedată ulterior de statul român în proprietate orașului Buzău, precum Parcul și Pădurea Crâng.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Punct final în dosarul cortului de nunți din Crâng

 • Tereacă, ai uitat când erai plătit ca ziarist de alde Brebeanu.
  Încă o dată justiția noastră și-a dovedit „eficiența”. Își merită salariile și pensiile nesimțite din plin. Rușine, magistraților!

  P.S. Sper să lași și prima parte a postării mele.

  Răspunde
  • Oriunde am fost angajat am lucrat mai mult decat am fost plătit. Ba, în unele locuri aduceam din contracte de publicitate mai mult decat salariul meu. Nu i-am rămas dator niciunui angajator, am libertatea de a scrie orice, despre oricine, cu condiția de a fi corect (atât cât pot) și de bună credință în cele scrise. Iar dacă/când greșesc îmi cer scuze.

   Răspunde
 • Sistemul de justitie este cancerul acestei tari, iar parlamentul e plin de magistrati si avocati, pentru ca ei faci si legile pe care apoi altii ca ei le pot ocoli si abuza, ca pentru asta sunt si facute.

  Răspunde
 • „cu condiția de a fi corect (atât cât pot )”?
  Ce să înțelegem domnule Tereacă? Faptul că în anumite situații NU PUTEȚI fi corect? Și atunci, cum procedați? Dezinformați??

  Răspunde
  • Răspuns pt. Florian. Nimeni nu e perfect. Recunosc, uneori (rar, e drept) am fost dus în eroare de diverși reclamagii și am postat articole pe baza spuselor lor, care s-au dovedit ulterior a nu fi pe deplin adevărate.

   Răspunde
 • Și toți acești ani în care Ninel Brebeanu a făcut milione de euro din organizarea evenimentelor pe un teren care nu-i aparținea și l.a dobândit pt o perioada destul de lunga în mod fraudulos .trebuie recuperat prejudiciul.e șmecherie sa te folosești de ceva ce nu-ti aparține atâția ani apoi sa se prescrie tot
  Degeaba.rusine justiției
  Sunt o nație de pupincuriști. Ne meritam soarta. Bravo familiei Brebeanu ca a știut sa se folosească de orice numai sa obțină profit

  Răspunde
 • Nu se poate afla care sunt judecatorii care au tras atat de timp, macar sa-i stie lumea pe strada?

  Răspunde
 • Ok, am înțeles!! Totuși, mai multă atenție nu ar strica și în cazul primarului sau a directorilor Companiei de apă sau Transbuz, de exemplu, chiar dacă nu se numără printre „reclamagii”!! Cum ar fi, de pildă, partea legată de angajări, salarii, eficiență economica, cheltuirea banului public, etc.
  Și spun asta, pentru că toate articolele ce le vizează pe aceste persoane sunt numai „roz”!! Oare chiar nu o fi nimic „gri” pe aici? Întreb și eu, un echidistant!!

  Răspunde
 • Asta e „justitia” pentru care niste naivi manipulati au iesit in strada sa o „apere” si sa o umfle de bani si sa o dea pe mana mafiei securistice tinere salvatoare, care dupa ce s-a vazut stapana pe sistem a inceput sa faca magarii mai mari decat se faceau pe vremuri.
  Ati fost manipulati sa aparati sistemul, acum luati de la sistem.
  La vremea respectiva cand va spuneau oamenii rationali ca sunteti manipulati si nu faceti decat sa aparati adevaratii infractori si ca ii ajutati sa capete puterea absoluta ca sa isi permita sa faca ce magarii vor ei cat timp e cu „cotizatia” la zi, ii injurati si ii faceti prosti pe cei ce va avertizau.
  Acum e prea tarziu, i-ati ajutat pe nenorocitii salvatori ce v-au vandut propaganda ca ei sunt Mesia sa ajunga stapani peste cel mai odios sistem si pe care il mulg fara mila si va da multa mu*e, adica ce strigati voi acum cativa ani in gura mare.
  Luati cu portocala si mangaiati cucuveaua. Voi ati vrut clanul portocala si cucuvea la putere.

  Răspunde
 • Acel spatiu trebuia folosit pentru activitati sportive ,acolo spatiile respective erau o oaza de destindere in aer liber tinand cont ca era in padure si era un pic mai racoare ,teren de tenis ,fotbal etc. restaurantele sa fie amplasate in afara orasului ,acolo sunt locuri de parcare, nu aglomereaza orasul , si cel care intra in restaurant are bani merge cu masina ,cu taxi,nu trebuie sa fie in zona de blocuri sau case.

  Răspunde
 • Cu tot respectul, aceeasi prescriptie a intervenit si in cazul Orizont, respectiv Bosco si inca vreo cativa acoliti sunt buni de plata trei lulele catre scdl, pentru praduirea terenului facut cadou, cu tot cu utilitati, Gagului. Dar restul ramane cum e, asa a zis onorata instanta. Brebeanu e mai fraier. Sper sa se mai razbune pe buzoieni inca vreo 20 de ani cu locul viran pe post de parcare din buricul targului!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.