Punct turistic. Colaborare între două comune. Se fac donații


O macara a ridicat crucea metalică de 16 metri dintre Sărulești și Valea Salciei.

Primăriile celor două comune vecine au pus la bătaie câte o sută de milioane de lei vechi, dar au apărut și donațiile.

De exemplu instalația luminoasă care va face vizibilă crucea de la mare distanță o fost donată de dl. Răcășanu, prieten cu marian Mușat, primarul de la Valea Salciei.

„Au fost, sunt și vor mai fi donații. Oamenii sunt credicioși, apreciază ideea acestei cruci și ajută și ei cum pot. Monumentul este dedicat și centenarului și va servi și ca punct turistic. Va fi încadrat de patru alei în formă de cruce, cu flori și băncuțe pe margine. De jur împrejur se va monta un gărduț cu lanțuri, se va amenaja un chioșc de vară și un punct de informare turistică”, ne-a informat Marian Mușat, primarul de la Valea Salciei.


„Am pus câte o sută de milioane de lei vechi fiecare pentru o cruce de 16 metri înălțime. S-a înălțat pe un deal frumos între cele două comune, între satele Apostari și Valea Largă. Noaptea se va vedea de la mare distanță, iar privitorii vor ști că acolo e Sărulești și Valea Salciei. Inaugurarea va avea loc pe 14 septembrie de ziua Înălțării Sfintei Cruci. Am invitat la eveniment notabilitățile județului și pe ÎPS Ciprian”, ne-a declarat și Nicolae Dinu, primarul comunei Sărulești.

Un alt obiectiv turistic din zonă este Parcul Western din Sărulești, cu cai din mai multe rase, inclusiv ponei, pistă de călărie, manej cu tribune, adăposturi pentru animale etc.

Pentru cei interesați se țin inclusiv cursuri de echitație.

Locația beneficiază de anul trecut și de douăsprezece căsuțe care pot fi închiriate.

Mai multe detalii despre această investiție care atrage turiști și din alte județe puteți citi dând CLICK AICI. 

Te rugăm, distribuie acest articol dacă ți-a plăcut!


Citește și: Un șofer nemulțumit ne-a scris la redacție. Iată ce nu i-a convenit. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Punct turistic. Colaborare între două comune. Se fac donații

  • Felicitări domniilor primari pentru inițiativă !

  • Cu acesti bani se putea ajuta cateva familii care chiat ar fi avut nevoie de o mancare sau de cateva haine. Acum aceasta cruce nu cred ca tine de cald nimanui.

  • Bine ca au făcut cruce sa se închine la ea de păcate ,mai ales cele de preacurvie ale ambilor primari .Nu le este rușine Săruleștiul este plin de gropi si lor de cruce le arde ,rușine i- a angajat pe toți apropiați lui si pe nevasta- sa si acum se văita de bani .

  • Cea mai mare cruce ce o puteau face primarii era sa aibă grija de oamenii din sate, sa nu fure, sa nu însele, sa respecte cele zece porunci, sa le facă oamenilor drumuri, canalizări, gaze și apa și multe altele. Dacă le au făcut pe toate astea și altele și acum au ridcat crucea e foarte bine. Dacă nu, înseamnă ca au sudat niște fiare.

  • Felicitari!

  • Felicitări domnilor primari pentru tot ceea ce faceți. si felicitări si pentru ca nu luați in seamă gurile rele. „ura si dușmănia întuneca mintea omului”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.