Puneți-le copiilor acest discurs!

Azi a fost numită cetățean de onoare al orașului Buzău.

Doamna din clipul de mai jos a plecat în lume de la Buzău. A copilărit pe Bd. N. Bălcescu, la blocuri, și a absolvit Școala nr. 15 (G. E. Palade).

Acum lucrează în Statele Unite, cercetător științific în Biologia Cancerului.

Astăzi, dna Laura Postolache Kuhlmann a trimis un discurs de mulțumire buzoienilor. Un discurs care trebuie arătat de părinți și profesori copiilor/elevilor din Buzău. Așa arată un model de urmat pentru tânăra generație:

Opinie. Acest discurs merită a fi pus de către profesori la clasă pe videoproiector. Iar apoi discutat cu elevii. Profesorii care vor face asta săptămâna viitoare, când se vor relua cursurile, merită felicitări.

Felicitări primesc și cei din Primăria Buzău pentru că au prezentat buzoienilor acest exemplu de reușită în viață.

Pe doamna Laura Postolache Kuhlman sperăm să o revedem și cu alte ocazii fericite și, dacă se poate, cu colaborări utile pentru comunitatea buzoiană.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Puneți-le copiilor acest discurs!

 • Domnule Tereacă, înainte de asta, puneți-le părinților o întrebare: Credeți că dacă ar fi rămas în România, fără a fi implicată în nici un fel în politică, acestei tinere i s-ar fi propus vreodată preluarea funcției de viceprimar al municipiului sau vreo funcție bugetară înaltă și extrem de bine plătită?

  Răspunde
 • Ce vremuri… apuse. Nu mai este asa de mult. Felicitări doamnei. A scăpat.

  Răspunde
 • Dresarea si deprinderea unor cunostinte de baza, gratuit, si emigratul intr-o tara unde la 25 de ani esti indatorat pentru urmatorii 30 de ani, daca vrei sa fii intelectual, nu e deloc succes. Sincer, nu as arata asa exemplu nimanui drag mie. Mai mult, personal ma feresc de acest tip de oportunism, aproape similar cu scatofagismul, mai putin cu strategia si maximizarea propriilor atuuri.
  In final as incheia cu ceva care m-a pus puternic pe ganduri la vremea aia, citez: ”Ceea ce azi e stiinta, maine poate sa nu mai fie” – Arafat Raed in timpul pandemiei

  Răspunde
 • Redacția ar trebui sa specifice la unele articole ca sunt exclusiv pentru oamenii cu minim un gram de educație. Ce sa înțeleagă toți habarnistii cultivați pe Facebook și cu „scuoala vetii” ? Ce sa aprecieze ei la o astfel de realizare notabila, care și doar prin asociere ar trebui sa facă mândru orice buzoian ? Inculții pot doar sa critice, sa caute în orice un motiv ascuns și conspirativ, care sa scuze cumva incapacitatea lor de a produce altceva decât venin, sau incapacitatea altora de a recunoaște în mormanul de prostii debitate de ei și altceva , cum ar fi un reper de inteligenta progresista care are rolul de a modela societatea în direcția unei evoluții spectaculoase spre următorul nivel…moluște.
  Revenind la subiect , sincere felicitări ca aduceți în atenția noastră astfel de exemple pozitive! Sigur mai sunt și altele, mai căutați.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.