Puși pe treabă. „Săptămâna viitoare terminăm Industriilor, cealaltă Transilvaniei!”

Câțiva muncitori de la Strabag + concesionarii au revenit de luni la treabă pe Bd. Industriilor.

De luni însă, toata „armata” Strabag va reveni la serviciu. Planurile sunt mari.

1) Săptămâna viitoare se va termina de asfaltat Bd. Industriilor. Mai exact se va turna stratul de uzură (ultimul) și pe sensul către podul de la Metalurgica.

2) Cealaltă săptămână, cel târziu, muncitorii se vor muta pe str. Transilvaniei pentru a finaliza trotuarele. Cu acest prilej se va întrerupe linia dublă continuă de la intersecția cu Bazalt și în dreptul firmelor mai mari (Romcarbon, Concas etc.)

La clubul polițiștilor, scuarul de pe mijlocul drumului va fi micșorat (modificare de proiect).

Următoarele acțiuni sunt pe Bd. Unirii. Se va relua lucrul la trotuare, iar pe carosabil se va desființa scuarul de pe mijlocul drumului (de la McDonalds la avion).

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Puși pe treabă. „Săptămâna viitoare terminăm Industriilor, cealaltă Transilvaniei!”

 • Sa speram ca o sa repare si sensul deja terminat!

 • Ca ceea ce s-a facut pana acum este o mare dezamagire,la o saptamana dupa terminare au sarit gurile de canalizare!

 • Este periculos pe acele strazi pentru femei, mai ales daca lipseste stratul de uzura…

 • Uite ca ușor usor, o sa se facă anul acesta ceva treaba.
  Oricum cea mai mare dezamăgire este pe Transilvaniei ca nu o sa fie pista de bicicliști! Cu astfel de preturi la carburanți tot mai mulți și-au luat biciclete sau trotinete electrice care pe timp cald sunt foarte practice ( eu de exemplu am o trotineta electrica care consuma 1kw la o încărcare, sa zicem 1 leu maxim și cu care parcurg 15-20 km), eu locuiesc în micro 14 și chiar dacă este drumul mai lung prin crâng prefer sa o iau pe acolo ca este mai sigur decât pe sosea, îmi ia fix 5 minute pana la kaufland sau 7 minute pana la lidl, pun frumos un rucsac în spate îmi pun acolo cumpărăturile, cu o încărcare fac 2 drumuri dus-întors, deci practic 0.5 lei pe o vizita!
  Cu mașina consumam 0.4-0.7l de combustibil ( 4-6 lei!).
  Ar trebui cât mai multe piste de bicicliști, ca oamenii dacă vad ca au pe unde merge atunci o sa își cumpere!

 • Poate începe și la Mărăcineni,să termine odată ca ne-au terminat ,,

 • Atâtea luni și nimic. Dalele de pe trotuare tot nu și-au recăpătat mințile, să stea și ele drepte. Pe Industriilor înțelegem că un sens e gata??? Adică mizeria aia de asfalt se numește GATA??? Vai de capul lui nea Costik! De ce de capul lui? Păi ăsta e respectul arătat nouă, prin el, de către diverși prefăcători de lucruri și servicii. Calitate = ZERO. E și normal. Dacă Troia face strâmb, și e bine, dacă la stadion fațada e refăcută strâmb, și e bine, dacă Urbis asfaltează strâmb, și e bine… Am impresia și nu nutresc speranța ca fecensământul să-l lumineze pe nea Costik, să vadă și el câți buzoieni a creat noul lui oraș deschis, ori câți a alungat. De ce o fi căpos așa, în greșeli!?!? Ori e fudulie. În timpul acesta asociațiile de proprietari se apucă să-și izoleze singure apartamentele, că nea Costik e după flori, iazuri, fluturi, fete și băieți. Și proiecte modificate. În necunoașterea și neștiința lui, nea Costik îmi pare disperat și năuc. Sper să greșesc și să ne dea șah-mat la toți, cu proiectele încheiate și utile (exclus bălțile și fânețele numite grandios ”parc”)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.