Puști de 15 ani. N-a vrut să dea muzica mai încet, apoi a dat cu spray

S-a ajuns la bătaie aseară între doi vecini de pe strada Stelei din mun. Buzău – vizavi de Parcul Marghiloman.

Conform primelor informații, în jurul orei 21.00, un bărbat de 53 de ani i-a cerut vecinului mai tânăr (15 ani) să dea muzica mai încet și, în general, să reducă nivelul zgomotului.

Puștiul s-a enervat și a mers la ușa vecinului unde i-a aplicat în ochi un puf dintr-un spray iritant.

În replică, vecinul i-a aplicat tânărului un pumn în figură. A urmat o luptă corp la corp între cei doi, finalizată la UPU.

Iată pagubele constatate de personalul medical la cei doi combatanți:

Puștiul de 15 ani: traumatism cranio-facial, echimoză ureche stângă, traumatism coloană-cervicală, traumatism antebraț stâng


Bărbat 53 de ani: traumatism sternal, arsură corneeana AO produsă de spray

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Puști de 15 ani. N-a vrut să dea muzica mai încet, apoi a dat cu spray

 • La cam batut “tataie” :)) In ce tara traim…

 • S-a dat cocos tinerelul din gura, dar cand a fost vorba de fapte a fost ultimul paduche de pe ultima gaina… fetita.
  Javra care latra tare nu stie sa lupte si compenseaza prin latrat.

 • Asa este cand te mananca in cur sa te dai la ,,tataie,,dur ..faci pe zmeul cu cine iti permiți …a primit ce a meritat..

 • Cat de praf a fost membrul tanar al anarhistilor #rezist daca nici un pensionar incapacitat de jet paralizant pulverizat direct in ochi in mod pervers nu a fost capabil sa dovedeasca… o sa rada toata scoala de el, si-a asigurat locul de cel mai prost din curtea scolii.
  Ce credea tinerelul, ca o sa inceapa sa planga ala si o sa se tavaleasca ca o fetita cum au facut prietenii din grupul anarhistilor #rezist cand au vazut jetul la tentativa de lovitura de stat?

  Felicitari omului pentru lectia aplicata acestor anarhisti care au impresia ca sunt cei mai tari pe facebook, youtube, whatsapp si alte rahaturi, dar cum ies din casa si deschid gura afla ca sunt prostii prostilor.

 • Bai cotoilor corciti, voi ăștia care at tot postat pana acum, aveati impresia ca acest pisoiaș mic de puștiulică de 15 ani avea vreo șansă împotriva acelui “tatae” care abia a trecut de jumătate de veac de existență? Adică dacă ai o vârstă mai matura puțin, gata ești terminat? Am vârstă acelui “tatae” și pot altoi astfel de specimene de 15 anișori, cu o mana legata la spate. Îi pot înscrie și la alergări, dându-le cel puțin o tura avans. Dar gata, ma opresc aici ca după aia va aud comentând ca sunt violent și terorizez copii. Tot ceea ce am vrut sa exprim a fost faptul ca în general, la vârsta de 53 de ani, nu ești terminat deloc, cum ar crede unii născuți mai târziu. Dimpotrivă, ești în toată forță și poți crea probleme serioase, asa cum s-a văzut în cazul de fata. Nu vreau, repet, sa fiu înțeles greșit!

 • Ești prost cu duhul,zombalaule!Ai creierul lichefiat și ți se scurge sub formă de muci pe tastatura.Ce legătură are cu articolul???

 • @Dynamo, ușor rambo :)))

 • Tatae ala și-o merita pana la ora 22 poți da la maxim cât vrei după ora 22 are dreptu să-ți spună dai mai încet sau nu știți orarul deranjarii liniștii publice vorbiți fără rost sa vina la mn vreunu pe la ora 21 să-mi zică sa dau mai încet ca dau mai tare și chem eu politia pt agresiune verbala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.