Puști din Buzău, rămas fără vedere. „Mă jucam cu un băiat…”

„Mă numesc Ion Cosmin, sunt din Buzău și am 12 ani. O să vă răpesc doar 5 minute pentru a vă așterne povestea mea nefericită. În urmă cu câteva săptămâni mă jucam cu un băiat și am fost lovit în ochi. Nu voi intra prea mult în detalii cu acțiunea în sine pentru ca nu am nimic cu nimeni. Vreau doar să mă fac bine și să-mi recapăt vederea”.

Pentru ca puștiul să mai poată vedea cu ochiul drept e nevoie de un transplant de cornee (6.000 €) și de vitrectomie (extragerea gelului transparent (acum plin cu sânge în urma loviturii primite) care umple globul ocular – 7.000 €).

„După lungi investigații, atât în județul meu, Buzău cât și în București la diferite clinici, într-un final, după lungi căutări, am găsit o clinică oftalmologică în Turcia. Majoritatea medicilor de aici nu mi-au mai dat nicio șansă să-mi recapăt vederea. Așa cum spuneam, doar in Turcia există o clinică care mi-a garantat șansa de a vedea din nou. Este vorba despre o operație care costă destul de mult și mai avem nevoie de 10.000 €. Voi apela la voi pentru a mă ajuta cu cât puteți. Nu doresc la nimeni rău, vreau doar să îmi recapăt vederea. O să vă las mai jos numărul de cont unde mă puteți ajuta, și câteva detalii ale mamei mele. Vă multumesc din tot sufletul!

Telefon contact: 0768.792.947 (mama lui Cosmin)

Euro – RO48BTRLEURCRT0231960201

RON – RO98BTRLRONCRT0231960201

USD – RO52BTRLUSDCRT0231960201

Spitalul privat din Istanbul (partea asiatică) unde ar trebui să aibă loc operația

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Puști din Buzău, rămas fără vedere. „Mă jucam cu un băiat…”

  • Puteti sa mai verificati odata conturile bancare? Cel putin in cazul meu nu par sa functioneze.

  • Revizuiti va rog continutul articolului astfel incat sa fie clar in contul cui se pot vira bani si mai ales moneda contului.

  • Anunt pentru cei care vor sa doneze direct in contul mamei!
    Avem o mica greaseala la contul afisat in lei,in loc de „zero” a tastat „O”
    Deci numarul de cont corect este:
    RO98BTRLRONCRT0231960201

  • Eu am donat lei în contul de euro, oe baza informațiilor de ieri, postate prima dată. Să vorbesc la bancă să văd ce se poate face.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.