Radu Banciu, debordant aseară despre Buzău după interzicerea scuipatului și uscatului de rufe la balcon. Iată video

Radu Banciu a alocat aseară spațiu generos în emisiunea sa de la B1TV deciziei luate ieri de consilierii locali.

În vervă și în stilu-i caracteristic, Banciu i-a ogoit pe „sărmanii” buzoieni care nu mai au voie să scuipe (nici măcar semințe), să bată covoarele cu bătătorul și nici să-și usuce rufele la balcon.

„Va bulversa ordinea lucrurilor de pe planetă”, „buzoienii vor trebui să se mute la Napoli pentru a-și usca rufele”, sunt doar câteva din vorbele de duh rostite aseară de Banciu, care a concluzionat că nu mai e de trăit la Buzău.

Citește și articolul: Primăria Buzău va cumpăra 15 apartamente de pe piața liberă. Iată ce are, de fapt, în vedere C-tin Toma

Iată, mai jos înregistrarea părții mai intersante din emisiune.

Citește și articolul: Iată cât te costă la Buzău dacă scuipi pe stradă (inclusiv semințe) sau dacă arunci ambalajul pe jos. A crescut și numărul celor care pot da amenzi!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Radu Banciu, debordant aseară despre Buzău după interzicerea scuipatului și uscatului de rufe la balcon. Iată video

  • Dle stimabil Banciu ,dle dta te-ai născut în grajd dle ,dar nu cum scrie în Biblie,în grajd grajd ,de animale ,care și ele nu mai dau lapte dacă nu le faci curățenie.De ce trebuie dta să raportezi totul la alte țări ale lumii ? Ca să vedem cât de înapoiați suntem .Suntem în urmă ,e adevărat la multe dar de ce vrei dta să ne bagi chiar așa de rău în mocirla de unde vii .Chiar îți face plăcere să-ți scuipe cineva semințe în fața aia de umanoid .Dle ,dumitale îți face plăcere să te culci în așternuturi curate ,sau în paie ?Asta e întrebarea .

  • CELOR CU CEI 7 ANI DE ACASA…..

  • BUZAU -ORAS EXEMPLU

  • Banciule esti tare!
    Cand il vor interzice pe Terente?!

  • Foarte bine nu e cazul sa ne gândim ce încărcătură patogena ducem pe încălțăminte in casa !!!. Daca educatia ce trebuia facuta acasa la scoala in orice loc si situatie nu s-a prins aceste nedorite situatii trebuie sancționate ca de”vorba buna” nu intelegem. Veniti sa vedeti Bucurestiul plin de mizerie ( hârtii, plastice, țigări, carpe) dar mai ales de indivizi care murdaresc mediul cu ce poate fi mai urât din toate punctele de vedere. Buzăului nu mai poate fi orasul curat pe care ni-l dorim si de care avem nevoie. Asa faceti in casa voastră scuipați pe jos, aruncati hârtii sau orice fel de deșeuri? Domnule asa comportament asa sanctiuni. Nu sunt obligată sa suport nesimțirea unora vreau un oras curat, educat si mai ales cu oameni responsabili pentru viata tuturor.

  • Pingback:

  • bine spus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.