Răfuieli în stil mafiot între Clanul Sportivilor și Clanul Pasăre

„E rău. L-au bătut măr. L-au prins singur pe Tomiță și i-au tras-o. L-a luat salvarea, e la spital acum”.

Așa transmitea către bază, în urmă cu câteva minute, un emisar trimis la fața locului. Mai exact pe Bd. Unirii, colț cu Patriei, lângă ACR, la barul Garofița – izolat acum de anchetatori cu bandă inscripționată „Poliția, nu treceți”.

Conform unor gură cască – pricepuți zice-se în clanurile din Buzău, victima de la barul Garofița face parte din clanul sportivilor. Tomiță, cel bătut acum, a fost agresor de noaptea trecută, când ar fi pândit și bătut măr în camera de la hotelul Bianka din Mărăcineni pe Gilbert, un tânăr rrom de 23 de ani din Clanul Pasăre.

Gilbert Pasăre

Acum a venit răzbunarea celor din Clanul Pasăre. Poliția e în alertă, întrucât conflictul poate oricând escalada. Cele două grupări s-ar mai fi bătut în stradă în urmă cu 5-6 ani în stația de autobuz din Dorobanți.

Așa se întâmplă într-o țară din care oamenii de valoare pleacă pe capete și unde rămân îndeosebi golănimea și prostimea.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Răfuieli în stil mafiot între Clanul Sportivilor și Clanul Pasăre

 • Ma intreb unde or fi toti newyorkezii…

 • Asa se intampla când poliția nu-și face treaba…nu are nici o legătură cu faptul ca pleacă lumea din Romania. Daca ala bătut acum bătuse si el aseară de ce nu era deja arestat? Întrebați -l pe dl. Chiriac ca el gestionează asa bine situatia asta, el face impacari, el protejeaza clanul sportivilor…etc.

 • Barul ala e detinut de interlopi, care au obtinut si trotuarul din fata cadou de la primarie, sa intinda mesele cand vine clanul la bauta.
  In orasul asta, toate „micile afaceri” au conexiune cu clanurile interlope, de la shaormerii pana la cazinourile cu pacanele, toate sunt afiliate lumii interlope care e mana in mana atat cu autoritatile locale cat si cu cele nationale sa ii protejeze.

 • La fiecare inspectorat județean de politie exista un structura care se ocupa de monitorizarea acestor grupări de infractori. La Buzău este condusa de comisarul șef Cristinel Stanciu, finul inspectorului șef Laurențiu Pantazi.

 • Sa vina melitia ! jandarmeria ,ambulanta si toti aia cu vauchere !

 • !!!

 • toate jegurile și analfabeți societăți ajung interlopi, chiar nu înțeleg de ce nu-i bagă la pușcărie direct pe toti au multe infracțiuni facute iar șeful poliție împreună cu procurorul acoperă tot

 • Clanuri?! Ăștia joacă în liga juniorilor, îs niște păduchi ambulanți. S-au bătut și atât?!
  Era în avantajul tuturor dacă se omorau între ei, așa scăpăm de mai mulți: unii la cimitir, alții la pușcărie. În orice caz, nu era nicio pierdere pentru societate.
  Oamenii de genul ăștia trebuie starpiti de mici.
  Lipsa de educație duce la astfel de comportamente!

 • 3 sferturi din interlopii si boschetarii romani sunt in strainatate, deci de unde ideea asta ca pleaca doar oamenii de calitate?
  Subscriu la ce zicea cineva mai sus, aceste restaurante si hoteluri unde apar scandaluri sunt afaceri de-alea unor interlopi sau semi-interlopi.

 • Rromi care cauta numai scandal ..cititi articolele de pe net despre cei din clanul pasare si ve ti vedea cate ilegalitati au comis si sunt inca liberi…sunt un pericol pentru cetateanul normal care nu are de a face cu asa ceva…sa se ia masuri impotriva rromilor care comit infractiuni,de atatia ani terorizeaza buzaul si inca sunt liberi

 • Fratilor primu care este pe lista neagră este chiriac el le da mana libera la clanu sportivilor. De unde si pana unde ii numiti voi clanul sportivilor pe unii care nu stie sa se bată cu pumnii. Cum ii numiti sportivi daca ei da la om cu fel de fel cu unelte în cap . Acum sa vorbim realitatea daca esti adevarat sportiv dai cu telescopul sau cu ranga in cap la un copil de 23 de ani și la o fata de 19 Ani. Ei au curaj si bate lumea in buzău finca chiriac comandantul poliției de la buzău . eu nu am nici o legatura cu aceste 2 clanuri dar ca comandantul chiriac sa isi vada de treaba lui si de munca lui sa isi faca munca cum trebuie . Nu sa ii puna pe asa zisii sportivi sa omoare lumea in strada si sa intre in hoteluri.

 • Încă ceva de ce pe tomita nu lau arest după ce au batut acei 2 tineri într-un hotel din buzau. Normal trebuia arestat finca ce a facut tomita era violare de domiciliu si tentativa de omor cum poti sa lasi in libertate un om care pune viața oamenilor in pericol . Nu stiu cum gândiți voi despre romi . Eu nu sunt rom, sunt de origine român, dar am citit foarte multe cărți despre romi. Romi sunt cei mai sufletesti oameni după planeta . Dar atunci când este vorba de familia lor nu mai au scripturi si nu mai tin cont de nimic . Eu nu tin cu romii dar spun realitatea . Sunt născuți din tata in fiu . Daca le-ai facut rau familii lor nu te uitata niciodata . Asa ca va dau un sfat pretenesc la toti care lasati comentari urate despre romi sa stiti ca nu faceti bine finca toti suntem oameni si suntem la fel . Chiar vreau pe scurt sa le las un mesaj la cei care se cred clan sportivilor sa isi vada de treaba lor . Finca romi sunt prea uniți. O zi bună va doresc la toti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.