Raliu aseară pe Unirii / VIDEO

Un șofer a postat aseară pe grupul Info Trafic Buzău imagini de pe camera mașinii.

Se pot observa două autoturisme ai căror șoferi făceau curse pe Bd. Unirii.

Și ne mai mirăm apoi de ce se fac accidente…


Ionuț Apostu, viceprimar: Din cauza asta nu sincronizăm semafoarele de pe Bd. Unirii. Din cauza acestor șoferi care se cred la raliu. Vă dați seama ce viteze ar dezvolta dacă ar avea verde la toate semafoarele ?

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Raliu aseară pe Unirii / VIDEO

 • Domnule viceprimar mai bine taceai.
  Domnule viceprimar Apostu să înțeleg că tot din aceeași cauză, viteză prea mare a mașinilor, nu asfaltați toate străzile? Sau tot din aceeași cauză lucrările de asfaltare ies cu găuri sau denivelări? Cred că se pot găsi alte metode legale de a liniști acești șoferi.

  Răspunde
  • Politia lipsa și Apostu nu sincronizeaza semafoarele preventiv. Cum se gândește el la toate pt binele comunității.

   Răspunde
  • Aduci ceva bani de la neamuri bă Nastratine și asfaltează tot orașul în 2-3 luni! Ca înseamnă ca poți dacă ceri ! Ce ați mai transforma voi orașul în “ grajd “ dacă ați fi la putere! Ca e greu când treci de la cal la BMW din 2002!

   Răspunde
  • Să-i spună cineva lu’ Apostu că pentru viteze mari sunt sincronizate.
   Ar trebui să le sincronizeze pentru 50 km/h.

   Răspunde
 • Dle. vice-primar , oare nu stă în mâinile Dvs. ca autoritate locală să împiedicați asemenea vandalisme pe străzile Buzăului ? Oare d-asta se asfaltează încontinuu pentru acești derbedei care pot provoca tragedii ireparabile ? Sper că nu dați dovadă de ipocrizie … Cu respect !

  Răspunde
 • Politia ce face, ca in fiecare seara ar avea clienti pe acolo daca ar vrea, iar la sfarsit de saptamana ar curge cu clienti.
  Primul cu VW Scirocco mai trece cum trece, dar al doilea cu BMW vechi a fortat rau si se vede cum ii fuge masina, putea sa se sfarseasca cu crima acolo ca la semafor erau tineri care asteptau sa treaca si i-ar fi spulberat pe trotuar.
  Noroc cu ceilalti participanti la trafic care erau in franare probabil si pentru ca stiau ca urmeaza semaforul ala de la Mc unde pietonii au obiceiul sa treaca pe rosu si e bine sa franezi acolo chiar daca ai verde. Altfel ala cu BMW-ul l-ar fi atins pe cel de pe banda 2 cu Golf negru care a si tras putin de volan stanga de frica sa nu il loveasca teribilistul1 cu VW Scirocco alb, ca apoi imediat sa vina si teribilistul2 cu BWM gioarsa care sa croseteze si el cu viteza.

  Răspunde
 • Pe indivizii teribilisti ii gasesti seara si in parcarea Kaufland Eroilor si in parcarea Kaufland Frasinet, ca fac curse seara intre cele doua parcari unde se intalnesc si sisi fac provocari de curse intre cele doua parcari.

  Răspunde
 • Oameni buni nu va mai bateți capul cu aberații finanțează spuse de viceprimar ,sau cine o fi persoana care postează aici…au spus ca este sistem inteligent ,ca vor fi senzori în asfalt,camere prin toate intersecțiile sunt amplasate.De ce se da verde la autobuze dacă nu este nici un autobuz pe acea parte de drum? Sa vedeți cât se dau peste cap toate.Pai dacă supraveghea cineva la acel centru și vedea atata trafic marea timpul ala,și se regla pe parcurs,acolo câteva secunde.Degeaba pina nu se merge sa se ceara explicații la Primarie ,nu se va face nimic doar asa sa scrii pe aici.

  Răspunde
 • Domnu viceprimar e rupt de realitate. De la ora Zero semafoarele sunt pe intermitent. Dar ce sa faci când vrei sa fii deștept și nu știi cum sa ascunzi o mare minciuna .”Doar Buzău și Qatar au sistem de trafic inteligent.” Asă declara acum ceva timp. În Qatar se vede. Și l- a noi se vad cozile de mașini pana în Qatar.

  Răspunde
 • ”Si tacuisses, philosophus mansisses”
  Să îi traducă cineva și domnului învățător !

  Răspunde
  • Traduc eu : ” dacă tăceai, filozof rămâneai” sau mai clar,cu speranța că scapă de cenzura reporterului: „omul…..nu e om destul,până nu e și fudul”

   Răspunde
 • abia acu au descoperit ….rog onoratele oficialitati si nu numai sa treaca pe unirii mai des dupa ora 8 seara pina pe la ora 1 incepind de primavara pina toamna tirziu.

  Răspunde
 • Ăștia trebuie prinși și puși la săpat șanțuri minim 5 ani în regim semideschis!

  Răspunde
 • Cred că ar fi mai util să combateți șoferii vitezomani cu niste polițiști de la circulație, care sunt deja plătiți și care au fost deja dotați cu aparate radar.
  S-ar mai putea combate acești vitezomani cu camere radar.

  Săracul, nu înțelege ce-i sincronizarea asta și viteza.
  Să-i explicăm: pai sincronizarea semafoarelor însemnă că dacă mergi cu 50kmph le prinzi pe toate verzi de la un capăt la altul al unirii.
  Daca mergi cu mai mult sau mai puțin, atunci dai de roșu și trebuie să te oprești.

  Deci, nesincronizarea semafoarelor îndeamnă oamenii să meargă cu viteza pentru a prinde verde.

  Aveți grijă cu cine votați. Asta spune multe și despre superiorul lui care îl suportă pe Apostu așa „strălucitor” cum e….

  Răspunde
 • Hai pe bune!!!
  Asta-i motivul pt care nu sunt sincronizate? :)):)):)):)):)):)):)):)):))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.