Rămâne Romeo Ilie principal și în sezonul viitor ? Ce ziceți ?

Come-back spectaculos al SCM Gloria, dar și al antrenorului Romeo Ilie.

Victorie a fetelor aseară cu CSM Buc., dar și a antrenorului R. Ilie

După o serie neagră, care adusese echipa pe loc de baraj, au urmat trei meciuri foarte bune. Victorii acasă cu Minaur și CSM București plus egalul de la Zalău. Și, foarte probabil, vor urma încă două succese, la Galați și acasă cu Brăila în ultima etapă.

Totuși, dintre toate, victoria de aseară cu CSM București e cea mai răsunătoare și poate schimba datele problemei.

Unde cu câteva zile în urmă era contestat, același Romeo Ilie e acum apreciat. Iată două comentarii relevante, în antiteză, culese de pe facebook:

„Aduceți un antrenor profesionist ! Cu Romeo Ilie vă întoarceți de unde ați venit ! Omu’ este limitat profesional ! Atât poate! Este clar că din cauza antrenorului echipa merge prost! Cu Dumitru Muși echipa mergea ok, cu Romeo Ilie, aceași echipă este vai de mama ei !”

„Romeo Ilie a demonstrat aseară că este antrenor. E mai bine văzut la nivel național, decât la Buzău. Dar, știți cum se zice, nimeni nu e profet în țara lui. Conducerea clubului ar trebui să nu mai umble după nu știu ce antrenor străin, cu salariu uriaș. Antrenorul bun și ieftin îl are în curte. Lumea nu știe, dar vinovat de acea serie neagră nu a fost Ilie. Echipa era în piuneze, măcinată de accidentări”.

După victoria de aseară, printre îmbrățișări și chiote de bucurie, reporterul a încercat să obțină o informație, cât de cât, oficială. „Dacă mai rămâne Ilie principal și de la anul ? Doar el știe”, e răspunsul sibilinic al șefului Cristi Ceaușel.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.