Raport în stradă după un an de mandat. Primarul Toma a invitat mâine presa locală la un anunț care se va face pe strada Viilor

Strada Viilor înainte de asfaltare

Va fi inflație de ziariști mâine dimineață la ora 09.30 pe strada Viilor din municipiul Buzău.

La împlinirea unui an din momentul în care a pășit pentru prima dată în biroul din Palatul Comunal, primarul C-tin Toma a luat decizia de a-și prezenta bilanțul.

Însă, raportul pe care-l va da buzoienilor nu va fi prezentat în biroul său, ci pe stradă.

Mai exact, pe strada Viilor din municipiu, stradă pe care s-a turnat în premieră asfalt în acest an și pe care s-au amenajat inclusiv trotuare.

Probabil, Toma a ales strada Viilor pentru că aceasta ar fi cea mai importantă realizare din primul său an de mandat. Tot în acest an s-au mai asfaltat Aleea Plopilor, Strada Rahovei și strada din fața Trans-Bus. 

„Strada Viilor va fi un etalon al asfaltării din municipiul Buzău. Totul s-a făcut ca la carte. Cu proiect de execuție, pregătire corespunzătoare a terasamentului, asfalt și trotuare de calitate”, precizat primarul Toma. 

La capitolul realizări, Toma mai poate trece eliminarea „chiloțăriei” de pe ambele părți ale Pieței Centrale, achiziționarea a două autobuze pentru Trans-Bus, amenajarea a opt noi locuri de joacă și a trei platforme de gunoi îngropate, economisirea a 10 milioane de euro pentru investițiile din acest an, primenirea Târgului Drăgaica etc.

La capitolul nereușite pot fi trecute neîncheierea favorabilă a conflictelor cu Compania de Apă și cu cei 250 de polițiști locali pe care primarul Toma a încercat să-i disponibilizeze.   

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.