Rareș Bogdan către Liviu Dragnea: „Pe 26 mai, tu vei fi NIMIC!” (P)

PNL a lansat pe internet un clip despre reacția arogantă a lui Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care i-a transmis că PSD nu a făcut nimic pentru România.

România #nuepsd!

România #nuepsd!Tu ești România! România în primul rând!

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 19 aprilie 2019

În cadrul unei întâlniri electorale a PSD la Suceava, Liviu Dragnea a întrebat în timpul discursului său „Ce a făcut PSD pentru români?”.

”Nimic”, a venit răspunsul spontan al unui tânăr aflat în public.

Iritat de îndrăzneala tânărului, Liviu Dragnea a recurs la jigniri la adresa acestuia.

”Nimic ești tu”, i-a răspuns liderul PSD.

Mai mult, în clipul postat pe o pagină de socializare apare și momentul în care cetățeanul nemulțumit este agresat și amenințat de oamenii lui Dragnea de la întâlnirea respectivă.

"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!

Publicată de Rares Bogdan pe Vineri, 19 aprilie 2019

Rareș Bogdan, candidatul PNL de pe locul întâi de pe lista pentru europarlamentare a realizat un clip în care îi transmite lui Liviu Dragnea că pe 26 mai el va fi nimicul, nu cetățenii acestei țări.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Rareș Bogdan către Liviu Dragnea: „Pe 26 mai, tu vei fi NIMIC!” (P)

  • Problema e ca jurnalistii sunt cea mai nasoala specie, mai ales aia de televiziuni corporatiste, sclavi de meserie, fara coloana vertebrala, gata oricand sa minta, sa fure. Cred ca un jurnalist e sub politicienii, cea mai de jos treapta in societate. Cu mici exceptii, la suta de mii si nu in firmele de presa mari.

  • După 26 mai Rareș Bogdan îi va lua locul soroșistei Monica Macovei în grupusculul antiromânesc al deputaților europeni care vor vota împotriva României, vor țipa, vor calomnia propria țară pe care o vor urî în continuare în fiecare zi ca și până acum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.