Rareș Bogdan: „Îmi pare rău”

Un jurnalist buzoian i-a comunicat azi lui Rareș Bogdan situația de la Buzău, acolo unde C-tin Ionescu a părăsit PNL în favoarea Pro România.

Liderului PNL nu i-a convenit situația creată și a transmis un mesaj peneliștilor de la Buzău:

Îmi pare rău când pleacă orice om din partid. E un moment al unităţii, nu al dezbinării. Îi rog pe toţi de la Buzău să înţeleagă extrem de clar că duşmanul nostru şi al românilor de bună credinţă este PSD! Fără compromisuri cu PSD, fără înţelegeri şi fără înţelegeri cu groparii roşii ai României. Război total cu clica lui Ciolacu, Şerban Nicolae şi Nicolicea” – Rareş Bogdan

C-tin Ionescu a anunțat luni oficial că a demisionat din PNL și că s-a înscris în Pro România, partid pentru care va și candida la Primăria Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Rareș Bogdan: „Îmi pare rău”

  • Spuse rareș bogdan si mai lua o gură de fân…

  • Deci, problema PNL este PSD, nu cum să facă ca românii să o ducă din ce în ce mai bine.
    Pleacă ai noștrii, vin ai noștrii, noi rămânem tot… așa.
    Cât tupeu pe Batistuță ăsta. El se scaldă în bani, dar vine să ne dea nouă lecții de moralitate. Habar nu are ce înseamnă să faci piața, să trăiești de azi pe mâine. El dă doar pe o cravată vreo 200-300 Euro, dar îl doare burta de noi. DEMAGOGIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.