ANUNȚ al conducerii Pieței Centrale din Buzău

„Noi, cei cu legume și fructe, nu avem unde să ne punem marfa în Piața Centrală din Buzău. În loc de legume și fructe sunt tarabe ocupate cu produse industriale. LUAȚI MĂSURI! Cine le-a dat acceptul?”

Plângerea a fost adresată primarului Toma pe buzaucityreport.ro.

„Nu e adevărat! Avem în acest moment 22 de tarabe libere. Atât în sectorul producătorilor, cât și în cel al comercianților. Cine dorește să închirieze tarabă e bine venit. Îl așteptăm”, a răspuns administrația Pieței Centrale din Buzău.

Un alt buzoian a propus ca în Piața Centrală să se comercializeze doar produse românești:

„Propun ca în Piața Centrală tarabele să fie ocupate doar de cei care vând produse agricole românești. Nu mi se pare normal să se comercializeze portocale, banane, lămâi și multe alte produse din import. Acestea să se comercializeze la supermarket și la alte magazine de profil. În piață aș prefera să găsesc doar produse de la fermierii și țăranii autohtoni. Ce părere aveți?”

PS. Apropo de pandemie. Ar fi și piața mai ,,aerisită!”.

Propunerea a primit reacții pozitive, dar și negative. Există, pare-se, și buzoieni care ar vrea în piață și produse non-românești „pentru a nu mai ajunge și la supermarket”.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „ANUNȚ al conducerii Pieței Centrale din Buzău

  • E posibil ca în declarațiile pentru presă să fie disponibile 22 de tarabe, dar dacă întreabă vreun potențial producător, să i se spună că nu sunt disponibile, aceste tarabe fiind, eventual, “blocate” pentru a fi date cui trebuie, fie nu se dau ca să nu li se facă concurență “producătorilor”-bișnițari de acum.
    Auraș, aici e rost de o investigație cu camera ascunsă, pus echipament pe un nene care să se pretinda că vrea să închirieze tarabă și … voila, vedem cum e șmenul. Ar ieși un subiect minunat…
    Și b) nu au ce căuta în piață bișnițarii, mai ales ăia de papuci, chiloți etc. Ăia ar trebui trimiși la Drăgaică…

  • Sunt acolo bișnițari de legume , fructe produse în occident , acei comercianți nu trebuie acceptați în piața. Cea mai mare evaziune fiscală este în piața anual de milioane de euro , așadar cei cu carnet de producator care vinde marfa din import ar trebui să fie anulate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.