Răspuns al managerului spitalului, după reclamația privitoare la neîngrijirea curții interioare

În urmă cu patru zile, buzoienii.ro a publicat un articol (click AICI) referitor la neîngrijirea curții interioare a spitalului județean după o sesizare a consilierului PSD Cornel Pitiș.

Conducerea spitalului buzoian s-a sesizat și a anunțat că această deficiență va fi rezolvată în următoarele săptămâni.

„Ce a spus domnul Pitiș și s-a scris apoi în articol e corect. Această deficiență ne era cunoscută și nouă de multă vreme și o aveam în vedere. În primăvară, mai exact în martie, am făcut solicitare către Consiliul Județean pentru asfaltarea curții interioare și primenirea aleilor pietonale. Mai mult, Consiliul Județean ne-a sprijinit imediat și ne-a alocat în jur de 3 miliarde de lei vechi pentru această acțiune.

Din păcate, colegii mei de la achiziții, neobișnuiți să lucreze cu asfaltări, s-au împotmolit la realizarea caietului de sarcini. Am cerut din nou ajutorul CJ Buzău, ai cărui specialiști ne-au ghidat și de această dată. Acum lucrurile sunt în linie dreaptă, sper eu că într-o lună, maximum o lună și jumătate, se va asfalta. Avem de gând să mai punem și câteva băncuțe, mai multe coșuri de gunoi, etc. Vreau să mai fac o precizare. Am avut intenția de a primeni toată această zonă și anul trecut. Dar atunci, se lucra la proiectul de pentru atragerea de fonduri europene pentru anveloparea clădirii spitalului. Ar fi urmat o lucrare amplă, s-ar fi deschis un șantier, cu basculante și tot tacâmul, n-avea rost să cheltuim degeaba banii pentru estetizarea zonei”, a precizat managerul spitalului buzoian.

Citește și articolul: Ultima oră: Misiune salvare bărbat căzut în fântână

Claudiu Damian a mai spus că spațiul din curtea spitalului este tuns și atent îngrijit și că în ultimii ani prioritate a avut, așa cum era firesc, modernizarea saloanelor și nu a curții din spate.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Răspuns al managerului spitalului, după reclamația privitoare la neîngrijirea curții interioare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.