Răspuns al managerului spitalului, după reclamația privitoare la neîngrijirea curții interioare

În urmă cu patru zile, buzoienii.ro a publicat un articol (click AICI) referitor la neîngrijirea curții interioare a spitalului județean după o sesizare a consilierului PSD Cornel Pitiș.

Conducerea spitalului buzoian s-a sesizat și a anunțat că această deficiență va fi rezolvată în următoarele săptămâni.

„Ce a spus domnul Pitiș și s-a scris apoi în articol e corect. Această deficiență ne era cunoscută și nouă de multă vreme și o aveam în vedere. În primăvară, mai exact în martie, am făcut solicitare către Consiliul Județean pentru asfaltarea curții interioare și primenirea aleilor pietonale. Mai mult, Consiliul Județean ne-a sprijinit imediat și ne-a alocat în jur de 3 miliarde de lei vechi pentru această acțiune.

Din păcate, colegii mei de la achiziții, neobișnuiți să lucreze cu asfaltări, s-au împotmolit la realizarea caietului de sarcini. Am cerut din nou ajutorul CJ Buzău, ai cărui specialiști ne-au ghidat și de această dată. Acum lucrurile sunt în linie dreaptă, sper eu că într-o lună, maximum o lună și jumătate, se va asfalta. Avem de gând să mai punem și câteva băncuțe, mai multe coșuri de gunoi, etc. Vreau să mai fac o precizare. Am avut intenția de a primeni toată această zonă și anul trecut. Dar atunci, se lucra la proiectul de pentru atragerea de fonduri europene pentru anveloparea clădirii spitalului. Ar fi urmat o lucrare amplă, s-ar fi deschis un șantier, cu basculante și tot tacâmul, n-avea rost să cheltuim degeaba banii pentru estetizarea zonei”, a precizat managerul spitalului buzoian.

Citește și articolul: Ultima oră: Misiune salvare bărbat căzut în fântână

Claudiu Damian a mai spus că spațiul din curtea spitalului este tuns și atent îngrijit și că în ultimii ani prioritate a avut, așa cum era firesc, modernizarea saloanelor și nu a curții din spate.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.