Răspuns de la ing. Viorel Constantinescu + Informație de ULTIMĂ ORĂ

În ultimele două săptămâni, mai mulți șoferi buzoieni au solicitat către buzoienii.ro rugămintea de a le prelua mesajul adresat ing. Viorel Constantinescu și primarului C-tin Toma.

„Îi rugăm să dispună deschiderea podului măcar pentru autoturisme. De la domnul ing. Constantinescu am înțeles că nu sunt probleme cu calea de rulare, că structura nu e afectată. Tot stau mereu doi polițiști locali acolo, ar putea fi puși la treabă și să oprească mașinile mai grele de trei tone. Sau să pună niște traverse la doi metri și jumătate înălțime.

„Probleme sunt dimineața și după-amiaza la intrarea și ieșirea oamenilor de la serviciu. Se fac ambuteiaje din cauza autobuzelor, mașinilor de gunoi de la RER și ale celor de la Compania de Apă. Toți ne bulucim pe strada Mică. În rest, nu e trafic mare”, au reclamat șoferii.

Contactat de buzoienii.ro, ing. Viorel Constantinescu a anunța că va studia solicitarea: „E o idee. Mă interesez și mâine vă dau un răspuns. Dar, din câte știu eu, în scurt timp vor începe lucrările”.

Ultima oră:

Surse din Primăria Buzău afirmă că zilele următoare se vor semna foarte probabil contractele pentru refacerea nu doar a podului de la Marghiloman, ci și a celor două de la Metalurgica. Caz în care lucrările vor începe în regim de urgență, în maximum două săptămâni. Primăria Buzău și Prefectura au solicitat Guvernului alocarea de urgență de fonduri din fondurile de rezervă ale Guvernului pentru repararea celor trei poduri.

Cel mai afectat ar fi podul de la Metalurgica peste Șoseaua Brăilei, unde fierul beton s-a desprins din tablier – CLICK AICI pt. detalii

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Răspuns de la ing. Viorel Constantinescu + Informație de ULTIMĂ ORĂ

  • Gardienii nu sunt în stare să oprească o muscă, dar o mașină de tonaj mare. În plus, nici nu au acest drept.

  • Mai bine inchis, sa doarmă autoritățile linistite, în frunte cu comitetul condus de doamna prefect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.