Răspuns fabulos dat de Toma

Primarul C-tin Toma a fost întrebat aseară la Campus Tv dacă se va vaccina anti-Covid.

„Sigur că da! 100%. Abia aștept. Nu cred deloc în acele teorii conspiraționiste. Credeți că state precum SUA, Marea Britanie sau Israelul își omorau propriii cetățeni ? Evident că nu!”, a răspuns Toma.

Toma: „Până acum am avut noroc, nu am luat virusul, deși mă întâlnesc cu foarte mulți oameni, dată fiind meseria pe care o am”

De ce e Toma așa tranșant ?

Pentru că în afara omului Toma, primarul Toma vrea să se termine cât mai repede cu coronavirusul.

„Pe lângă criza sanitară, avem și o criză economică. Primăria Buzău a încasat mai puțini bani de la firme anul trecut. Și în 2021 va fi, din păcate, la fel. Firmele din Buzău au probleme. Există o criză de comenzi. Nu doar cele din Horeca sunt afectate, ci și altele. Din transporturi, textile, etc. Au dat oameni afară. Eu mă uit zilnic pe ce încasăm și îmi dau seama de problemele din economie”

CONCLUZIE. Sunt mai puțini buzoieni angajați care plătesc impozit pe venit. E cauza pentru care Toma – pentru a continua investițiile în oraș – a fost nevoit să crească impozitele pe locuințe cu 60-70 de lei în medie.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Răspuns fabulos dat de Toma

  • Foarte bine, un semnal bun pentru miile de buzoienii care l au votat

  • Și dacă ne spune ca a încasat mai puțin deoarece din cauza pandemiei, firmele private nu au mai avut același randament și „AU DAT OAMENI AFARA”, era momentul, ca imediat după alegeri, specific LOR,sa majoreze cu 50%impozitele?Bravo,DOMN’ primar!

  • Logica de bugetar !
    Daca oamenii au ramas someri , tu de unde vrei sa plateasca taxe majorate?
    Omul e in necaz pana-n gat si tu vii si-l calci pe cap ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.