Răspuns surpriză dat azi de Ilie Stan

E întrebarea ultimelor zile printre suporterii Gloriei. „Va juca sâmbătă, fie și din postura de rezervă, Alex Bourceanu ?”.

Azi, în conferință de presă, Ilie Stan a risipit misterul: „Va juca titular!”.

Antrenorul a prezentat și cum de-a ajuns Bourceanu la Gloria:

„M-a sunat acum trei săptămâni. Ne-am întrebat reciproc ce mai facem. El fiind din Galați m-a întrebat dacă poate veni să se antreneze cu noi. L-am primit, am văzut că e bun și apoi ne-am înțeles să ne ajutăm reciproc. El pe noi ca să câștigăm cele opt meciuri rămase, noi pe el ca să revină în formă”.

Am nevoie de determinarea și experiența lui, va fi un câștig pentru noi”

„Mi-e un pic teamă, așteptările știu că sunt mari, echipa nu trece prin cea mai bună perioadă și sâmbătă trebuie să câștige. Eu zic că sunt pregătit, dar știți cum e, una-i la antrenament sau în amical, alta-i în meci oficial. Eu cred că mai puteam juca în prima ligă. Nu la o echipă de play-off, dar la una din play-out fără probleme”, a spus Borceanu.

„Cât voi sta la Gloria? Vedem la iarnă. Totul e posibil. Dacă nu merge mă las, dacă joc bine poate mă întorc în prima ligă. Cele mai mari șanse sunt să rămân la Buzău și în retur. Ideea mea e să las buzoienilor, atât cât voi juca, o impresie bună” – Alex Bourceanu

Partida Gloria Buzău – Farul Constanța va avea loc sâmbătă de la ora 11.00. Farul e pe val (7 puncte în 3 meciuri), Gloria pe tobogan (1 punct în 4 meciuri!).

Pe pagina de facebook a Gloriei a fost postată integral conferința de presă de azi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.