Răspunsul „Apelor Române” după verificarea cazului tânărului înecat

Rude și cunoscuți de-ai lui Vlad, tânărul de 16 ani înecat sâmbătă în „balta de la balastieră” au întrebat dacă lacul nu trebuia să aibă paznic și să fie împrejmuit cu gard.

Tragedia s-a produs în vecinătatea cartierului Zidari din Rm. Sărat

Astăzi, în ziua înmormântării puștiului, Direcția Apelor a anunțat rezultatul verificărilor efectuate în acest caz tragic.

„Apele Române au trimis în teren inspectorii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea (care are în administrare și râul Rm. Sărat) pentru a face verificări în legătură cu cazul tânărului înecat. Inspectorii au constatat că în punctul în care a avut loc evenimentul nu este amenajată nicio exploatare de agregate minerale (balastieră). Cea mai apropiată exploatare de agregate minerale (balastieră) se află la aproximativ 800 m față de locul incidentului și la aproximativ 2 km față de podul rutier de pe E 85” – comunicat de presă

Aici s-a înecat puștiul

Mai mult, balta se află chiar pe albia râului Rm. Sărat (unde sunt interzise exploatările).

„Zona în care a avut loc incidentul este situată în albia minoră a râului Râmnicu Sărat. Nu face parte din niciun perimetru de exploatare de agregate minerale și nu poate fi împrejmuită. Pe de altă parte, ca regulă, nu intră în atribuțiile instituției noastre stabilirea de obligații privind împrejmuirea sau asigurarea pazei obiectivelor de către agenții economici”.

Tânărul de 16 ani a fost găsit de scafandri pe fundul lacului după trei ore de la înec

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Răspunsul „Apelor Române” după verificarea cazului tânărului înecat

 • Dar cand ditamai plavanul a intrat in apa, nu stia ca acolo nu este loc amenajat de balaceala?
  Este un caz aproape identic cu cel in care alti idiotzi au murit band spirt medicinal, de parca ei nu ar fi stiut ca spirtul medicinal nu este ptr baut, sau analfabeti fiind n-ar fi stiut sa citeasca: ,,Numai ptr uz extern”.
  Daca te-ai lua la mintea astora, ar trebui sa interzici, sa imprejmuiesti si sa pui paznici la fiecare gura de canal, la fiecarre baltoaca si la fiecare raft cu spirt medicinal.
  Ca nu stii de unde sare idiotul…….[Leo]

 • Dacă era din familia ta ,tot așa spuneai,dar la noi decetatul e vinovat și rușine pt vocabularul folosit Leo un pic de respect pt cei îîndurerați.

 • D-lui @Anonim
  Observ ca ai uitat sa pui placa obisnuita, ca spun numai prostii.
  Daca ar fi fost vorba despre un caz ca al celor trei fetitze inecate recent, as fi inteles, dar aici este vorba despre un personaj de 16 ani de la care ai pretentzia la un alt grad de discernamant. Daca il calci pe bombeu pe unul de 16 ani, risti sa te lase lat in bataie……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.