Răspunsul lui Florescu către Toma: „Nu-mi dau demisia. Să mă dea afară. I-am cerut doar să discute cu Bilghiru”

Toma și Florescu în ședința CLM, pe vremea când relațiile erau cordiale

Buzoienii.ro a scris AICI despre conflictul apărut între primarul C-tin Toma și consilierul local PSD – C-tin Florescu, fost șef al Tribunalului Buzău.

Florescu a ținut, azi, să răspundă punctual cererilor și acuzelor primarului.


Toma: „Îi cer domnului Florescu să demisioneze din PSD și Consiliul Local”

C-tin Florescu: „Nici nu mă gândesc să demisionez. Dacă vrea și poate să mă dea afară! Dar eu nu demisionez. Când mi s-a cerut să candidez pentru PSD am fost bun. Le-am adus o mulțime de voturi. Nu cred că au uitat ce probleme de imagine aveau la PSD din cauza proceselor lui Boșcodeală. Prin venirea mea alături de PSD au estompat din imaginea negativă”.

Toma: „Florescu a venit să-mi propună niște chestii pentru Bighiru”

C-tin Florescu: „Da, i-am propus domnului Toma să meargă să se întâlnească și să vorbească față în față cu Bilghiru. E o chestie veche, asta cu terasa de la Drăgaică. De la începutul anului, ianuarie, februarie. Nu știu de ce Toma o aduce acum în discuție. Știu că există și niște procese între cele două entități, părerea mea a fost că ar fi bine să poarte o discuție și poate se vor înțelege amiabil, fără să se mai judece”.

Toma: „În loc să mă ajute cu experiența lui juridică, mai rău mă încurcă”

C-tin Florescu: „Păi eu vreau să-l ajut, dar dacă nu mă ascultă. I-am spus adesea că problema e la hotărârile de Consiliu Local. Nu sunt suficient motivate, sunt subțiri din punct de vedere juridic. Fiecare hotărâre trebuie să fie însoțită de documente justificative solide. De acte, nu de vorbe. Iar mapa ce însoțește fiecare hotârâre e subțire. În caz că hotărârea e contestată la tribunal, judecătorul cere să vadă dosarul. Iar dacă actele puse acolo sunt străvezii, normal că se pierde procesul. Degeaba se angajează apoi avocați buni ori case de avocatură. E tardiv. Ce să facă avocatul dacă hotărârea inițială e slab motivată. Părerea mea e că mai degrabă trebuie angajați juriști buni la primărie, decât avocați. Am discutat mult pe acest subiect cu el, ne-am și certat, nu ne-am înțeles”.

Toma și Florescu se află acum la a doua contră importantă. În prima jumătate a anului, cei doi s-au mai ciondănit o dată public din cauza unui proiect care viza Compania de Apă.

Citește și articolul: Mai vrea sau nu un nou mandat ? Iată ultima declarație a lui Toma

Toma l-a acuzat și atunci pe Florescu de faptul că „s-a dat, subit, de partea Companiei de Apă”. Atunci, cei doi au reușit să depășească momentul.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Răspunsul lui Florescu către Toma: „Nu-mi dau demisia. Să mă dea afară. I-am cerut doar să discute cu Bilghiru”

 • Ce să discute ? Să accepte ilegalități? Şi dumneata eşti purtătorul de cuvânt al lui Bilghiru?

  Răspunde
 • Acest Florescu,ne arata prin actiunile si spusele sale,adevarata fata a justitiei: niste spagari,mafioti si banditi de „inalta clasa”,etc.Oare asta nu isi da seama ce prostii si enormitati debiteaza? Auzi la el: „…Prin venirea mea alaturi de PSD au estompat imaginea negativa…..”.te apuca rasul-plansul cand auzi asemenea enormitate. Bai,talambule,poate sa vina alaturi de PSD si Isus Cristos,ca imaginea ticalosiei,marsaviei si a mainilor patate de sange nevinovat,nu o sa si-o stearga PSD-ul in veci vecilor.Si cu atat mai putin cu imaginea unuia de talia ta. Alta aberatie imbecila a acestui martafoi de Florescu: „…I- am propus sa mearga sa se intalneasca si sa vorbeasca fata in fata…”.Bai,mamelucule,nu i-ai propus sa mearga si sa faca si o „masa tovaraseasca” plina cu…..mici si sa ii ceara lui Bilghiru si un……”plic” cu niscaiva euroi? Care e temeiul legal al acestei „propuneri”? Urmareai cumva ca dupa aceasta „intalnire” sa il dai „in primire” la DNA pe Toma? Cat priveste „hotararile justitiei” fiindca DOSARUL e subtire,,vezi ca incurci termenul dosar cu….PLIC.Ala in care va luati spagile si mita!…

  Răspunde
 • Bai florescule, n-a auzit nimeni due time, ma!
  Dada esti bar bat, da-ti demisia, ma!
  Demonstreaza ca nu esti o curva corupta!
  Hai, fa, ma, in gest de onoare!

  Răspunde
 • Am citit câteva din comentariile de pe pagină ,și cu mâna pe inimă ,m-au dezamăgit .În primul rând limbajul .Nu știu ,nu exista cineva care să verifice recenziile ,sau mesajele care apar pe net .În primul rând ceea ce citim în presă sau vedem la televizor ar trebui să educe ,să informeze , dar și să educe populația ,pentru că ,știți cum e cât trăiește ,omul învață .Apoi ,ca să revin la subiect ,Eu mi-aș permite să-i dau dlui Primar o idee .Dle Toma de ce sunteți atât de indecis prind oamenii cu care lucrați ?! Ați observat o greșeală ,sancționat imediat .Nu „„să încercăm , să mai vedem „„„Dle ,aveți o funcție care presupune responsabilitate și decizie la nivelul la care lucrați .Folosiți-vă de aceste prerogative și păstrați-vă doar oamenii care trag la aceeași căruță și lăsați că indulgența o s-o câștigați dvoastră la sfârșitul lucrării unei străzi ,clădiri sau câinii maidanezi .Ia să vedeți atunci cum vin toți subalternii dvoastră ,populația civilă și toată urbea să vă mulțumească și să vă felicite .Deocamdată mai aveți în față ,e adevărat ,două mandate , pentru că oamenii au început de colo de colo să vă cunoască și or să vă realeagă ,dar ați remarcat și dvoastră ,timpul e nemilos și mâine poimâine se fac 4 ani .Atunci și dvoastră o să fiți fericit ,„„Uite dle strada sau clădirea asta ,a fost ridicată în timpul mandatului meu „„

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.