Răspunsul Primăriei Mărăcineni la îngrijorarea cetățenilor

Astăzi, conducerea Primăriei Mărăcineni a ținut să-i liniștească pe cetățenii din comună, îngrijorați de zvonurile apărute că „2-ul nu va mai trece podul”, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

„Stimați locuitori ai comunei Mărăcineni,

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Trans Bus nu va mai circula pe traseele rurale. Așa-zisa desființare a traseului 2 i-a îngrijorat deja pe locuitorii noștri, care ne-au întrebat ce se va întâmpla.

Ținem să vă informăm că Trans Bus VA CIRCULA în continuare pe ruta Buzău-Mărăcineni-Cernătești și retur, orarul de circulație rămânând același.
Vă asigurăm că acordul cu Trans Bus nu a fost și nu este pus în pericol, administrația noastră fiind puternic angajată în asigurarea serviciilor pentru cetățeni.

Autobuzul 2 circulă în continuare și nu există motive de îngrijorare privind viitorul acestei linii!”, e mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei Mărăcineni.

Îngrijorarea buzoienilor care folosesc rutele rurale ale Trans-Bus a apărut după ce un transportator privat de pe traseul Buzău – Smeeni – Padina Rușețu a obținut în instanță, pe fond, suspendarea licențelor emise de ADI către Trans-Bus. Decizia nu este definitivă și va fi atacată cu recurs de Trans-Bus și ADI Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Răspunsul Primăriei Mărăcineni la îngrijorarea cetățenilor

 • PAI DACA DISPUNE ANULAREA LICENTELOR DE TRANSPORT ??? LOGIC CA NU MAI POT CIRCULA

  Iată soluţiile în două dosare date de Tribunal pe 19 septembrie 2019

  „Tip soluţie: Admite cererea

  Solutia pe scurt: Ia act ca reclamanta SC TRANS EXPRES SRL a renuntat la capatul de cerere privind repararea prejudiciului cauzat societatii prin emiterea licentelor. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Consiliul Judetean Buzau si SC Trans Bus SA, invocate de acestea prin intampinare. Admite actiunea formulata de reclamanta SC TRANS EXPRES SRL in contradictoriu cu parata Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Buzau-Maracineni. Dispune anularea licentelor de traseu eliberate de parata Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Buzau-Maracineni in favoarea Trans Bus SA, seria ADITPL nr. 188 din data de 14.01.2019, nr. 189 din data de 14.01.2019, nr. 190 din data de 14.01.2019, nr. 191 din data de 14.01.2019, nr. 192 din data de 14.01.2019 si nr. 193 din data de 14.01.2019. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de exercitare a căii de atac se va depune la Tribunalul Buzău, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în sedintă publică azi, 19.09.2019.”

  „Tip soluţie: Admite cererea

  Solutia pe scurt: Admite actiunea formulata de reclamantele ASOCIAŢIA TRANSPORTATORILOR TRASEULUI NR. 5M BUZĂU, S.C. AUTO VALMI SRL, SC I RAPID 007 SRL , S.C. FRĂŢILĂ EXPERT TRANS SRL, S.C. GAVINVEST ALERT SRL si S.C. A&C AUTOPETROL SRL în contradictoriu cu pârâţii MUNICIPIUL BUZĂU PRIN PRIMAR şi ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ BUZĂU – MĂRĂCINENI. Dispune anularea actului administrativ reprezentat de notificarea de reziliere a contractului de delegare de gestiune nr. 1/23.06.2015. Obliga paratele la plata prejudiciului efectiv suferit de reclamante, dupa cum urmeaza: 106.434 lei catre S.C. AUTO VALMI SRL, 29129 lei catre SC I RAPID 007 SRL, 34380 lei catre S.C. FRĂŢILĂ EXPERT TRANS SRL, 3761 lei catre S.C. GAVINVEST ALERT SRL si 7523 lei catre S.C. A&C AUTOPETROL SRL. Obliga paratele la plata catre reclamanta a sumei de 2450 lei cu titlu de cheltuieli de judecata (50 lei taxa judiciara de timbru, 800 lei onorariu provizoriu expert, 1600 lei diferenta onorariu expert, incuviintata de instanta). Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de exercitare a căii de atac se va depune la Tribunalul Buzău, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în sedintă publică azi, 19.09.2019. „

 • Dacă v-a trebuit maxi-taxi, acum judecați-vă cu carcalacii transportului local.
  Toate problemele astea cred că ar trebui imputate lu’ barla, că sub el a prosperat țigănia asta numită maxi-taxi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.