RĂVĂȘITOR. Mărturia fiului (medic ATI) care nu și-a putut salva propria mamă VIDEO

Clip VIDEO răvășitor publicat de Medika TV.

Medicul Ștefan Zahiu (specialist ATI, Spitalul Militar) a avut-o pacient Covid chiar pe masa sa (Tamara Zahiu, profesoară la Liceul G. Moisil din Buzău).

Filmarea de mai sus a avut loc pe 21 decembrie la Medika Tv.

Ieri, la Buzău, a ajuns vestea tristă că dna Tamara Zahiu (probabil cea mai iubită profesoară de la fostul Contactoare) s-a prăpădit.

Deci, nici măcar fiul său, cu cea mai bună îngrijire, n-a putut-o salva. Aviz celor care încă mai iau virusul la mișto!

Despre acest caz a scris pe larg și Sansa News (CLICK AICI).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „RĂVĂȘITOR. Mărturia fiului (medic ATI) care nu și-a putut salva propria mamă VIDEO

 • Asa se explica de ce a beneficiat de tratament VIP in Capitala in salon de VIP si nu incarcerata local in lagarele infecte si inumane precum ceilalti oameni suspecti de covid care nu au pile sa obtina saloand VIP in Capitala. A beneficiat pana la final de sistemul PCR pe care il iubea si promova intens printre elevi.
  Pentru cine o cunostea de multa vreme stia ca femeia asta suferea de obezitate de 20 de ani si avea multe alte afectiuni clasice pentru cei obezi, inclusiv probleme respiratorii… e un miracol ca a trait atat de mult cu cate afectiuni avea.
  Doar intamplarea a facut sa moara in aceasta perioada, si repede se da vina doar pe covid ca asta e moda, ca si cum celelalte afectiuni nu ar fi existat de zeci de ani si nu era la pamant si abia se misca cu mult timp pana sa inceapa nebunia cu gripa asta nou ambalata si promovata intens.

 • Dacă încercați sa speriati cu acest articol sa știți ca nu va iese, o cunoaștem pe doamna si avea alte afecțiuni grave. Banii din pacate orbesc pe oricine și acum mai mult ca niciodată. Oare fiul s.a vaccinat ? Întrebați-l.

 • Arbidol, hidroxiclorochina, ivermectina la liber in farmacii. Nu cu reteta, nu cu compensare si sa fie in cantități mari.

  Nu in spitale, pe sub mână și numai dacă ai PCR cum zice Ion. De fapt ne vor dependenți de ei, sa le dam șpagă sau sa murim cu zile. Medici de familie care nu iti dau nici macar nr de tel mobil. Cică sa ii suni la cabinet pe fix. Acolo au program oficial cate 4 ore pe zi si alea efectuate pe jumătate.

  Repet: Importati dra…ui medicamente si lăsați oamenii să-și cumpere si sa aiba de la primele semne cu ce sa se trateze. Nu sa stai sa astepti la mâna medicilor cand catadicsesc ei sa te bage in seama. Si se mai eliberează si sistemul medical. Daaar nu, sa aiba ei monopolul medicamentului si noi sa ne milogim de ei ca sa beneficiem de vreo bulină. S…tir.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.