emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Reacția DSP Buzău după știrea publicată aseară de buzoienii.ro

O sursă buzoienii.ro a sesizat aseară faptul că trei cetățeni chinezi – aflați în carantină la o vilă din cartierul Orizont – au fost văzuți la cumpărături la Carrefour.

„Sunt vecini cu mine în cartierul Orizont. Am rămas surprins să dau nas în nas cu ei în această seară la cumpărături în Carrefour. Vă întreb și eu domnule reporter, ce carantină mai e și asta ?”.

DSP Buzău s-a sesizat de aseară după publicarea articolului și a făcut verificări.

„Ne-am interesat imediat ce am văzut materialul de presă. Părerea noastră e că la mijloc e o confuzie. Într-adevă cei trei chinezi aflați în carantină locuiesc într-o vilă din Orizont. Dar, ei n-au ieșit din casă, au mâncare, apă, tot ce le trebuie. E posibil ca domnul care i-a văzut să fie victima unei confuzii. În cartierul Orizont locuiesc și mai mulți taiwanezi care lucrează la Romcarbon. Taiwanezii sunt siguri, ei n-au plecat din România, au fost aici de când a apărut această problemă cu coronavirus”, a declarat Carmen Scântei, oficial DSP Buzău.

Reporterul buzoienii.ro a fost contactat azi și de un reprezentant chinez al celor 12 asiatici ajunși duminică la Buzău, moment din care au intrat în carantină (9 la Pârscov și 3 la Buzău).

„Au fost alți chinezi sau asiatici aseară la Carrefour. Eu le duc mâncare, apă și tot ce e nevoie celor trei colegi din cartierul de case din Buzău. Aceștia trei, vă asigur, n-au părăsit casa”, ne-a declarat, în engleză, reprezentantul lor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Reacția DSP Buzău după știrea publicată aseară de buzoienii.ro

  • Primăria sa trimita Politia Locala sa verifice camerele de filmat sa vada daca au ieșit din carantină. E mult până apar cateva cazuri ca se închide tot orașul. Si fiti siguri ca nu te mai primeste nimeni din România in alta tara. Sa nu te ferești de boala nu e lipsa de rasism, e prostie curata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.