Reacția familiei îndoliate după ultimele mărturii + un ghinion

Reporterul buzoienii.ro a vorbit astăzi cu membri ai familiei îndoliate, după ultimele mărturii publicate de buzoienii.ro.

Noutățile sunt că:

A. Valentina n-a fost omorâtă în bătaie. Aceasta era în picioare și conștientă în momentul în care Cosmin Dan a stropit cu benzină dormitorul și pe victimă.

B. În casă se aflau cinci persoane: Valentina, Cosmin, Anisia, Radu și Antonio (un puști de 14 ani). 

C. Anisia a motivat că n-a putut interveni fizic întrucât e operată pe coloană (are implantate două șuruburi și patru plăci de metal)

După aceste elemente noi, membrii familiei au formulat două întrebări de bun simț.

A. „Ok, înțelegem că Anisia avea două șuruburi în coloană. Dar ce-au făcut ceilalți doi băieți din casă ? De ce nu l-au împiedicat fizic pe Cosmin să dea foc și apoi să aprindă bricheta. Deja nu mai era o joacă, lucrurile deveneau grave”

B. „De ce băieții care au adus benzina i-au dat-o lui Cosmin când au aflat despre ce e vorba ? Era clar în acel moment că benzina îi folosea la incendiere și nu pentru vreo mașină!”  

Răspunsul la aceste întrebări e așteptat – tot prin mărturii – de la cei implicați și/sau de la anchetatori.

De asemenea inclusiv buzoienii interesați de caz pot formula propriile întrebări/opinii/răspunsuri pentru aflarea integrală a adevărului/vinovaților.

Un ghinion

E constatarea tristă a unui membru al familiei.

„Dacă scena incendierii s-ar fi petrecut în sufragerie și nu în dormitor, Valentina ar fi avut posibilitatea de a ieși pe balcon. La sufragerie există ușă, la dormitor nu. De pe balcon, care e destul de lung, ar fi strigat către un trecător, iar apoi pompierii ar fi salvat-o cu scara în timp util”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată poze cu cele 15. Pe ce trasee vor fi direcționate. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

3 comentarii la „Reacția familiei îndoliate după ultimele mărturii + un ghinion

 • Anisia aia avea suruburi si-n mana, de n-a sunat la 112 sau n-a anuntat oamenii din bloc ca cineva ii incendiaza? Iar handralaii ceilalti de ce nu au sunat la 112 si n-au anuntat in bloc? Si de ce i-au dat benzina? Toti incep cu „eram incuiat in baie, eu eram in debara, eu eram in bucatarie, eu nu stiu, ca nu-s de pe-aici, eu am suruburi in spate, eu am piulite in coate” etc… Parca e un scenariu de Tarantino facut la betie.
  Lasati personajele in pace, nu le mai amenintati, ca apoi se cred victime. Ce trebuie facut este sa facem poze procurorilor si apoi judecatorilor de caz si dupa sentinta sau daca nu-s pusi toti sub acuzare, sa impanzim internetul cu pozele lor, sa vada tot Buzaul cine sunt, fara amenintari, fara injurii, doar sa dea ochii cu oamenii zilnic si sa li se spuna „hei, stiu cine esti, cum dormi noaptea?”.

 • E o prostie teoria aia ca se putea salva fata daca era constienta.
  Din moment ce s-a stropit cu benzina atat camera cat si persoana, cand s-a aprins chibritul sau bricheta sa dea foc a luat totul instant foc, si fiind spatiu inchis se produce un efect de mini-explozie de la benzina si vapori.
  Fata nu avea nici o sansa sa mai poata face ceva fiind in flacari, chiar daca n-ar fi stropit-o si tot era victima sigura.
  Un om ce arde nu mai are controlul, singurul instinct e cel de a fugi si te rostogoli sa te stingi si sa scapi de durere.
  Ca exemplu puteti viziona cazul de luna aceasta cu acei copii ce au stropit cu benzina un caine si au aprins chibritul, instant cainele era in flacari si a luat-o la fuga prin camp de durere.

 • Pedeapsă maximă pentru criminal și complicii lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.