Reacție a autorităților după articolul din buzoienii.ro! Amendă usturătoare și ITP anulat pentru „Ruginitul”

 


Informație de ultimă oră. „Ruginitul” nu mai are de azi voie să circule.

E un mic succes pe relația cetățean – presă – autorități.

Dvs. ați sesizat, buzoienii.ro a realizat o știre, iar autoritățile statului au reacționat.

„Ruginitul” făcea transport public de persoane pe relația Buzău – Mierea – Haleș – Ciolanu și a fost filmat zilele trecute de un cetățean (vezi VIDEO mai jos).

„Îi mulțumesc cetățeanului care a reclamat starea avansată de rugină a acelui autobuz. Ne-am sesizat în urma articolului de pe buzoienii.ro și am convocat la Consiliul Județean o întâlnire  pe tema mijloacelor de transport neconforme la care am invitat reprezentanți de la RAR, ISCTR și Poliția Rutieră Buzău. Am exprimat în ședință părerea că autobuzul din articol nu a obținut în mod corect ITP-ul. Astăzi, supoziția mea s-a adeverit. Inspectori ai ISCTR Buzău au făcut o vizită inopinată la sediul firmei ce deține autobuzul BZ 80 YAL. Mi s-a comunicat în urmă cu câteva minute că s-a procedat la ridicarea ITP-ului acelui autobuz. În plus, firma SC Sancom Trans SRL Buzău, proprietara autobuzului, a fost amendată pentru neregulile constatate cu 6000 de lei”, a anunțat Adrian Petre, vicepreședinte al CJ Buzău.

După întâmplarea de azi, „Ruginitul” va trebui băgat câteva săptămâni în service înainte ca proprietarul să încerce să obțină din nou ITP-ul.

După acest caz, în care autoritățile merită nota 10 pentru reacție, poate că buzoienii vot căpăta curaj să reclame și alte autobuze neconforme.

„O să-mi fac probabil mulți dușmani, dar din informațiile mele aceste autobuze neconforme promovează ITP-ul în urma unei complicități între proprietarii de autobuze și cei ai stațiilor ITP. Inspecția se face undeva vineri seara sau sâmbătă, atunci când funcționarii RAR au terminat programul. În acest fel, nu e nimeni de la RAR care să urmărească pe camerele video dacă ITP-ul se face regulamentar” – Adrian Petre, vicepreședinte CJ Buzău

loading...

6 comentarii la „Reacție a autorităților după articolul din buzoienii.ro! Amendă usturătoare și ITP anulat pentru „Ruginitul”

 • victorie ! si uite asa a-ti mai salvat niste vieti .Amarati ce dau ultimii bani din casa ,rup de la gura copiilor sa scoata abonamente sa poata ajunge la serviciu ,nu-si dau seama ca poate cateodat pentru unii din ei este ultima cursa ,iar nesimtitul de patron i-si ingroasa conturile pe spinarea amaratilor astora. Nu are nimeni nimic cu el si cu slugile lui de soferi ce-i exploateaza fara mila, dar sa se gandeasca si la amaratii de calatori ce-i confunda cu niste saci de cartofi .Va rog verificati si conditiile de transport ,inuman cateodat ,in care sant dusi calatorii pe ruta Buzau -Rm Sarat .Da poate-i sclipeste mintea lu dom primar si sa bage in calcul si ruta aceasta

 • Cursa buzau sahateni pleaca de pe strada plevnei de când sa infiintat fara toaletă sau peron

 • Domnule CJ Buzău. Am fost de curând în Elveția. Am văzut și acolo mașini vechi multe dar nu ruginite. Problema este INFRASTRUCTURA DOMNULE CJ Buzău. Faceți autostrazi refaceți străzile. Răspundeți în cazul unui accident rutier cu victime sau daune materiale datorat drumului prost? Venim să vă luăm semnături???

 • Din cate stiu buzoienii.ro nu au avut aport asupra luarii masurilor legale asupra acestui transportator, transportator ce fenteaza autoritatile statului.
  Autoritatile statului ISCTR, POLITIE si alte institutii au fost anuntate de catre cei de la buzoienii.ro.
  Aurel a primit si el informatia ca sa o prezinte buzoienilor, ca se lauda pe propria pagina ca asa de mult a muncit si ca datorita lui au fost luate masuri….Aurica…asa faci tu presa, copy/paste?
  Uite ca o sa vin cu alta bomba referitor asupra acestui transportator care tu te faci ca nu vezi, asa aperi tu interesele cetatenilor?
  Eu nu il cunosc pe primarul Toma, poate o sa il cunosc…ceea ce vad in Buzau…lucruri bune…il felicit.
  Tomita, fi tu ingerul buzoienilor, hai sa starpim aceste capuse care au impresia ca legile pot fi fentate))).
  Aurica, filmarile video nu sunt efectuate de catre buzoienii.ro, daca dau listare la filmare din start dispare incarcarea ta, acum te iert.
  Stii la ce ma refer…fi corect si specifica sursa)))

 • Clipul pare ca e facut de un cetatean ce cu asta se ocupa, semnalarea neregulilor la institutiile ce ar trebui sa aplice masuri. Are si un canal de YouTube. Nu mai stiu cum se numeste individul, il recunosc dupa nume. Are un nume ce pare strain, dar nu este, este roman.

 • Harry Geană Florin
  Este din Ploiești Prahova!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.