Reacție a cetățenilor și apoi a primarului Toma

Mirare și nemulțumire justificată a buzoienilor care s-au plimbat în ultimele zile prin Parcul Marghiloman.

Una bucată „cașcarabetă” plus o dubă mascată cu stuf (!) au apărut chiar în vecinătatea vilei Albatros.

„După mult, mult timp mi-am dorit o promenadă în Parcul Marghiloman. Așteptam cu nerăbdare să mă bucur de frumusețea locului și de aerul proaspăt dat de vegetația luxuriantă. Dar, mare a fost surpriză să simt, încă de la intrarea în Parc, un miros greu de ulei incins, de gogosi. Dupa cativa pasi, surpriza. Conacul era “eclipsat” de o constructie improvizata, pe care nu o recunosteam, din care gogosile imprastiau mirosul in tot Parcul pana dincolo de lac. Cred ca atat Alexandru Marghiloman cat si buzoienii merita mai mult respect. O mare dezamagire!!!”, a luat atitudine, pe facebook, Emilia Babiuc, consilier județean PNL.

O veste bună e că atât cașcarabeta, cât și duba vor dispărea.

Primar C-tin Toma: „A avut autorizație pentru o rulotă, dar nu a respectat acordul și i-a fost anulată. Trebuie acum să elibereze terenul, a primit dispoziție”, a anunțat primarul Toma.

E o ciudățenie cum a ajuns cașcarabeta acolo în condițiile în care (prin primărie) se știe că primarul Toma nu e de acord cu astfel de amenajări prin parcuri.

Exemplu. Edilul șef a dat anul trecut dispoziție, în ciuda a numeroase împotriviri, ca zona din jurul obeliscului din Crâng să fie eliberată.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

7 comentarii la „Reacție a cetățenilor și apoi a primarului Toma

  • Poate nu arata cum trebuie dar sa stiti ca este foarte necesara… nu ai de unde sa iei o apa de baut daca te esti in parc, foarte important important este ca face placinte ca la mama acasa… numai cei care nu frecventeaza parcul ar putea fi impotriva acestui tip de comert… plus ca am mai vazut si in parcul tineretului ….unde si acolo sunt de folos…

  • Numai simandicosi in orasul ăsta, cu primarul in frunte. Am fost in numeroase parcuri din orașe din România și din Paris, Roma, Milano si Berlin. Peste tot găsesti chioșcuri, tonete și tarabe. Doar la Buzău nu se poate că se scandalizeaza niște indivizi. Le cade rangul inganfarii că miroase a gogoși. Niste nesimțiți și ei și șeful lor, primarul. Să nu se înțeleagă că iau apărarea celui din parcul Marghiloman, dar așa ceva ar trebui să existe și în Crang.

  • Vin și eu cu o întrebare : dar toaletă publică de genul celei de la intrarea în Crâng avem ? N-am ajuns în Parcul Marghiloman, doar întreb … ( Mulțumesc!) .

  • Referitor la postarea dlui. Relu : cred că de bun simț și necesare ar fi 2-3 chioșcuri fabricate în stil apropiat zonei ( cu mult lemn și alte materiale locale ) , situate la intrările în parc ( strada Horticolei, str, Luceafărului, biserica din spate ) în care să fie servite copiilor ( în special) mici gustări, înghețată sau dulciuri – dar fără a se atenta la bunul gust și la valoarea ISTORICA a parcului… E loc destul în Drăgaică !…

  • A avut deci acordul primarului pentru rulota ( chiar linga conac !) ; consilierii au vreo activitate ?

  • Cuza Voda- pertinent. In parcurile noastre ceea ce este necesitate devine un kitsch si o sursa de gunoaie. Suntem inca departe de civilizatia unor astfel de initiative.

  • Contrastul dintre bijuteria lui Marghiloman şi acea ţigănie e evident. Fără astfel de ţigănii în parcuri !
    Cui îi e sete sau vrea să servească ceva de-ale gurii găseşte sigur la intrarea în (orice) parc cel puţin un magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.