Reacţie a conducerii Poliţiei Locale după poza cu cei doi agenţi de pe bancă: „S-a cerut notă explicativă, se va întruni Comisia de Disciplină”

Reacţie a conducerii Poliţiei Locale după fotografiile trimise ieri de un cititor şi publicate pe buzoienii.ro. În imagini apar doi agenţi, o doamnă şi un domn, iar cititorul susţine că aceştia au stat de vorbă o oră şi jumătate pe o bancă din incinta stadionului de atletism.

De partea cealaltă, într-un mesaj publicat pe facebook agentul Claudiu Marin a recunoscut că el şi o colegă s-au aflat pe bancă, dar aproximează şederea la doar 35 de minute, interval în care a luat, pe bancă, gustarea de prânz.  

Referitor la acest caz, astăzi, directorul Poliţiei Locale, Adrian Teodorescu a ţinut să precizeze următoarele:

„Ne-am autosesizat încă de ieri de la apariţia articolului. Nu este o ipostază plăcută în care e pusă Poliţia Locală. Ce pot să vă spun la acest moment dat e că respectivii poliţişti locali au fost puşi să dea notă explicativă scrisă. De asemenea, zilele următoare se va întruni Comisia de Disciplină pentru a analiza această speţă şi a lua măsuri, în cazul în care acestea se impun. Ce pot să vă mai spun e că agenţii noştri se aflau în zona perimetrului de patrulare. Ei au în grijă acea zonă din parcul Crâng şi Şoseaua de centură, întrucât acolo se depozitează adesea deşeuri provenite din construcţii. Vă vom comunica decizia Comisiei de Disciplină”.

Pe de altă parte, câţiva poliţişti locali – funcţionari publici –  cu state vechi, au opinat „să avem înţelegere cu agenţii locali, personal contractual, întrucât aceştia au stat de pază la şcoli şi nu ştiu încă să patruleze regulamentar”. 

Auraş Tereacă

 

loading...

10 comentarii la „Reacţie a conducerii Poliţiei Locale după poza cu cei doi agenţi de pe bancă: „S-a cerut notă explicativă, se va întruni Comisia de Disciplină”

 • 2017 oameni nu mai sunt oameni … cata ura la adresa a doua persoane ca stateau pe o banca si faceau ceva ce nu`i de nasul caruia a facut poza …

  Răspunde
 • Ma da voua nu va este putin rusine? Cu ce ti-au gresit tie acesti doi oameni care doar „stateau pe o banca”,atat.De ce atata ura pentru niste oameni care doar s-au odihnit sau poate chiar si-au luat masa,asa cum au declarat.De asemenea,ce dovada ai tu ca acestia au stat pe banca mai bine de o ora?

  Răspunde
 • Foarte bine…daca au gresit sa plateasca…..auzi cica au fost la scoli si nu stiu sa patruleze….dar salariul stiu sa il ia intreg?!!!!!

  Răspunde
 • Data viitore ii filmam. Mananca painea buzoienilor degeaba. Sa se reprofileze.

  Răspunde
 • Au gresit…nimic de zis….dar de aici,pana a le lua capul….sper ca conducerea politiei locale sa nu fie sensibilizata de aparitia din presa….este o greseala la nivel minim….greseli mari sunt altele…..

  Răspunde
 • Serios? Daca statesu pe banca ce? Tu nu stai pe scaun cand mananci sau esti obosit? Au tot dreptul sa stea si ei 30 min pe o banca…atata ura pentru ce? Maine vedem titlu „Doi elevi stateau pe doua scaune la scoala” sau poate „Doi oameni mergeau pe trotuar”

  Răspunde
 • E problema mare ma nene ,in Romania se moare de foame si voi nu va puteti caca de frica ca doi oameni stateau pe o banca ,ce daca sunt politisti ,sunt tot oameni ,se odihneau ,cata ura si cata nesimtire ,deia suntem o tara de cacat si rusinea europei

  Răspunde
 • Vai de noi ce am ajuns.! Atâta răutate pentru ca stăteau pe o canapea. Pe bune??? Altii va fura pădurile, se vând pamanturile în draci la străini, sunteți mintiti , inselati zilnic de televiziuni, de stat. . ….si pe voi va deranjează doi polițiști care mănâncă în parc pe o canapea. ???? Astia care comentați ca iau bani, voi ce meserie aveți??? Si asa ca sa nu vad comentarii, nu lucrez în politie. E de bun simt sa ne vedem toti de serviciile noastre…..si lucrurile, poate vor merge mai bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.