Reacție a Poliției Buzău după acest accident mortal

Accidentul mortal a avut loc pe 16 martie în acest an.

Un tir a derapat și a făcut praf o furgonetă Mercedes (vezi foto mai jos).

Tirul s-a oprit abia în pădure. Pasagera din furgonetă a murit pe loc, sub privirile soțului.

Locul accidentului e porțiunea (vezi foto mai jos) din Șoseaua de Centură a Buzăului de sub Pasarela Nehoiu înspre Calea Eroilor.

Aici au loc accidente dese și grave provocate de viteza cu care șoferii ce vin de pe Șoseaua Nordului intră în curbă. Dacă șoseaua mai e și umedă…

Astăzi, Primăria Buzău a anunțat că la propunerea Poliției Rutiere Buzău pe acest segment viteza maximă a fost redusă de la 70 la 50 de km/h.

Cosmin Rădulescu, Poliția Rutieră Buzău: „E o decizie logică și necesară. Acolo au avut loc în ultimul timp mai multe accidente grave, a fost și acel accident mortal cu acea femeie și tirul care a derapat. Și nu doar acela. Încercăm în acest fel să limităm viteza autovehiculelor care intră în curbă pe sub Pasarela Nehoiu. Viteza maximă se reduce la 70 la 50 de km/h”.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Reacție a Poliției Buzău după acest accident mortal

  • Politiei rutiere sa ii fie rusine! Se circula cu 160kmph pe toate soselele, spre Ploiesti, spre Urziceni, pe E85 spre Moldova etc, in afara localitatilor niciun radar n-am vazut in ani de zile. Ce fac astia cu banii? Sa ii desfiinteze. Pun radare numai in localitati, unde nu apar accidente, pentru ca e usor de prins pe radar si de gasit locuri de panda, iar in afara zburda toti dementii cu viteze de Formula 1.

  • Incredibil ce măsură deosebită ,au luat „experții” de la Rutieră!

  • Ar fi bune și niște separatoare de sens… Părerea mea!!!

  • Acolo trebuie facut un rond. Sunt numai incompetenti la politia romana. Astia merita sa le moara familia din cauza incompetentei lor ca sa si dea seama ca nu e ok ceva.

  • Dar un drum peste linia ferată cînd vi dela Focșani spre Ploiești care sa iasă pe lingă lingă parcul de dezmembrări auto și sa de în drumul principal nu este mai ok pe undeva pe lângă peco?

  • Suntem unicat in lume! Asa intersectii ca la noi nu mai vezi in alta parte!!! Ma refer la rondul de la bere si pasarela Nehoiu. Cei care vin din alte orase se crucesc! Nu inteleg cine da prioritate!

  • vali, eu cand intru in oras pe acolo si o iau inainte, ma uit mereu in stanga dupa masini de Braila sau Vrancea care se incadreaza pentru centura, dar merg apoi inainte, ca sa nu ne trezim unii in altii. Nu i-am claxonat niciodata cand erau gata sa se urce pe mine, pentru ca stiu ca nu e vina lor, asa dementa care e acolo nu prea ai cum sa o intuiesti, doar dupa ce treci de 2-3 ori si vezi ce se intampla iti devine clara treaba.

  • Tare domne! Masura asta o sa rezolve totul. E la misto? Sau cum? Dar la refacerea marcajelor de pe sosea nu s-a gandit nimeni? La separarea benzilor? La un sens girator adevarat cu separatoare de benzi? Nu? Uneori ma-ntreb depre ce e vorba. Prostie sau dezinteres?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.