Reacție amuzantă a unui șofer din Buzău VIDEO

Reacție amuzantă a unui șofer din Buzău.

S-a întâmplat azi în noul rond de la Clubul Polițiștilor, unde regula priorității (în favoarea celor din rond) pare să fie facultativă:

Buzoianul deposedat de prioritate e cunoscutul Gabriel Alexe, cunoscut pentru clipurile amuzante distribuite pe facebook-ul buzoian.

Pentru că roboții de la facebook i-au suspendat conturile, „Vulpea” s-a mutat temporar pe Tik Tok.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Reacție amuzantă a unui șofer din Buzău VIDEO

 • Doamne ferește să ne luăm după semnalizările rutiere pe stil modern, cu șoselele făcute „frumos” !

  Ăla arata a rond cam cum arat eu a patriarhul Daniel !

  Prioritate nu se da fiindcă nu bănuiește nimeni, cu imaginația în cote firești, ce-ar putea fi chestia aia….

  Să-mi fie scuzată impertinenta !

  Răspunde
  • Dacă s-ar uita la indicatoare și-ar da sesma oricine că urmează un sens giratoriu dar nu, noi majoritatea mergem după cum știam noi că era acolo acum „10” ani.

   Răspunde
   • Ala nu e sens giratoriu proiectat.
    E sens giratoriu improvizat. Dupa ce deja lucrarea fusese gata, s-au gandit sa intre putin cu buldozerul pe acolo si sa improvizeze un sens giratoriu care de fapt nu e sens giratoriu.
    Ca majoritatea sensurilor giratorii din oras, sunt niste improvizatii facute ca li se par celor din primarie ca ar fi la moda, desi ele sfideaza intreaga logica a traficului si chiar si legea.

    Răspunde
 • Eu circul de 2 ori pe zi prin acea zona si stiu ca acolo este rond, e presemnalizat. P. S. Am nevoie de o vopsea noua la masina

  Răspunde
 • Dupa cum vezi la inceputul filmarii un Dokker da prioritate acolo. Trebuie refacut marcajul si trebuie sa stea un politist local acolo daca tot au pus indicatoarele alea rutiere din senin.

  Răspunde
 • Nu m-ar mira să văd în Buzău semnul ăla pe un drum drept fără intersecții.

  Răspunde
  • E un soc pentru mine ca n-au facut sens giratoriu si la intersectia Marghiloman-Victoriei. Inca nu imi vine sa cred ca au pus doar semafor si nu au bagat un giratoriu acolo daca tot s-au apucat de nebunii.

   Răspunde
 • Ala e rond de giratoriu cum sunt eu Papa de la Roma. Daca te astepti sa-ti dea cineva prioritate acolo, chiar si cu indicatoare, inseamna ca ai probleme la mansarda, la fel ca aia care au organizat drumul.

  Ce mai urmeaza, semne de trecere la nivel cu calea ferata in mijlocul orasului? Ce aberatii mai pot scoate?

  Răspunde
  • Oleacă mai încolo, la confluența Transilvaniei cu Unirii, cât și la Unirii – Bălcescu, Unirii – Colonel Buzoianu, etc. nu puteau pune giratoriu, sa fluidizeze traficul și să înlesnească manevrele, inclusiv de întoarcere la 180°, mai ales că spațiul permite, ci s-au găsit sa improvizeze o chestie care n-arata nicidecum a giratoriu la intersecția străzilor…..apropo, ce străduțe se intersectează pe-acolo ?!

   Dar după ce mai mergi un pic și ajungi la Unirii, cum procedezi, unde oprești, la nivelul trecerii de pietoni sau in dreptul semaforului ?
   Dar în cazul celor care nu cunosc zona ori în cazul celor ce nu-s din Buzău, aceștia care, evident, vor opri tocmai la semafor, nu cumva riscă să spulbere pe cineva aflat pe trecere ?
   Mai ales cei ce virează dreapta, înscriși pe banda din dreapta și care n-au vizibilitate asupra trecerii, în partea stângă, unde sunt încolonate mașini…

   HAOS !
   Asta a ajuns Buzăul !

   Știu, incomodează grav acuzațiile la adresa hei-rupu-lui inutil și de proasta calitate din aceste momente, dar asta-i adevărul stimate redactor !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.