Reacții ale buzoienilor după accidentul lui Ad. Mocanu pe trecerea de pietoni + O SURPRIZĂ

Sunt mulți buzoienii care l-au taxat azi pe Adrian Mocanu, după incidentul nefericit de pe trecerea de pietoni.

„Vezi, Adriane, ce se întâmplă dacă minți ? Te-a pedepsit Dumnezeu. A fost un semn, ai grijă să nu mai minți pe viitor”, i-au transmis deputatului o parte a buzoienilor.

E vorba de cetățenii care s-au prins de minciuna promovată intens pe facebook de deputatul ALDE că „Toma taie Crîngul”.

În realitate, în Pădurea Crâng se întâmplă că o parte a ulmilor sunt atacați de o ciupercă, iar exemplarele afectate se usucă și mor.

Pentru a limita răspândirea ciupercii, pădurarii din Crâng au procedat de aproximativ doi ani la tăierea ulmii bolnavi/uscați.

Numai că, simțind că-i rost de câștig politic – Crângul fiind un subiect sensibil – Adrian Mocanu a lansat manipularea că „Toma taie Crângul pentru a face cartier de vile”.

Ciudățenia petrecută azi

În încercarea de a opri răspândirii minciunii lansate de Adrian Mocanu, primarul C-tin Toma a chemat azi la prânz presa în pădurea Crâng.

Ironia sorții, în timp ce Toma și specialiștii Direcției Silvice căutau să demonteze manipularea – arătând presei cum atacă ciuperca, de când sunt afectați ulmii în România (anii 50) etc. – Adrian Mocanu lovea o tânără de 27 de ani pe trecerea de pietoni.

În câteva minute, ziariștii primeau SMS de la poliția rutieră cum că „un șofer de 36 de ani a lovit pe trecerea de pietoni o tânără de 27 de ani”.

Peste alte câteva secunde, o sursă buzoienii.ro a adus informații noi: „Adrian Mocanu e acum la UPU. A dat cu mașina peste o fată”.

În acest timp, Toma încheia conferința de presă din pădure și se întorcea la treburile sale.

Adrian Mocanu, primul gest de înțelepciune

După ce a scris cele două articole legate de accidente (Mocanu + V. Pașii), după-amiază, reporterul buzoienii.ro a verificat mailurile. Unul era de la Adrian Mocanu.

Surpriză, deputatul ALDE a admis că în realitate Toma și Primăria Buzău n-au tăiat niciun copac(!) și aruncă vina în curtea Direcției Silvice.

„După aparitia dezbaterii publice referitoare la taierile recente, domnul primar Toma a sustinut sus si tare ca Primaria nu a taiat si nu va taia copaci din Crang. Din punctul nostru de vedere, prima parte a afirmatiei sale este adevarata, cel putin pana in ziua de astazi. Problema este ca nimeni nu l-a acuzat pe primarul Toma ca taie copaci in Crang. Nici nu ar putea sa o faca in acest moment. Directia Silvica o face, in ritm alert, pana la predarea, cat mai golita de fondul silvic, a Padurii Crang catre Primaria Buzau” – comunicat Adrian Mocanu, deputat ALDE

Ultima frază e și ea o minciună, zilele viitoare Mocanu jr. va veni probabil cu un alt comunicat în care va admite că și aici a aruncat acuzații aiurea.

După acest episod, Mocanu s-a ales cu eticheta de mincinos.  Îi va fi tare greu să se mai lepede de ea, mai ales că nici până acum nu avea o imagine prea bună.

Pentru orice cetățean de bun simț explicațiile pădurarilor și specialiștilor Direcției Silvice sunt concludente.

loading...

4 comentarii la „Reacții ale buzoienilor după accidentul lui Ad. Mocanu pe trecerea de pietoni + O SURPRIZĂ

  • Sa pastram totusi masura,daca este cineva batut de soarta,aceea este nefericita care a fost acccidentata.Cu ce a gresit ea ,ce a mintit, ce ciuperca a a carui ulm a atacat-o ? Adica Dumnezeu bate prin ricoseu ? Sa ramanem oameni,iar Mocanu s-a comportat uman in acest nefericit eveniment, spre deosebire de ”acea parte a buzoienilor” care considera leziunile nefericitei ca o ”bataie” pt Mocanu.

  • Excomunistu’, Tea lovit jeep-ul in cap sau doar faci pe prostu’????

  • Nu cred că face pe prostul ! Ar trebui sa fii mai umani și să nu introducem în ecuația răzbunărilor politice oameni nevinovați, cărora chiar le putem pune eticheta de oameni adevărați, spre deosebire de foarte multi politicieni aflați dintotdeauna in fruntea noastră ! Și să nu ne mai întrebăm atunci că ne aflăm unde ne aflam! Probabil multi dintre cei aflați pe trecerile de pietoni sau în afara lor, precum tanara in cauza, vor avea decenta, din păcate nesănătoasă pentru aceasta tara, de a nu a-și da cu părerea și nu a se amesteca in aceste jocuri, preferând să rămână în anonimat !

  • Incearca si Mocanu sa mai prosteasca lumea, poate mai prinde si la alegerile astea un loc caldut de dormit in parlament.
    Asa tata, asa fiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.