Reacții ciudate ale fundașului Ceaușel. Se întoarce cu spatele la minge la ambele goluri

Se poate ca reporterul buzoienii.ro să se înșele ori să exagereze.

Însă, la analiza fazelor din care Gloria a luat două goluri în trei minute (79 și 81), reporterul a sesizat o atitudine ciudată/greșită a fundașului Dragoș Ceaușel.

Pentru fiecare fază există câte un clip VIDEO și mai multe foto atașate, dar și explicațiile fundașului.

1La centrarea din care Metaloglobus a obținut penalty-ul de 1-1, Ceaușel s-a întors prea devreme cu spatele la minge (foto 1). La un moment dat, mingea trece pe lângă el, iar Ceaușel ar fi putut respinge dacă nu era întors cu spatele.

Vezi VIDEO cu faza de penalty.

Parte din vină, poartă și portarul Relu Stoian. După ce iese din poartă aiurea, mai face și penalty.

2La faza următoare, după trei minute de la egalare, Metaloglobus face 2-1. Din nou, stoperul Ceaușel se întoarce (din timp!) cu spatele la minge (și o privește) în loc să încerce să respingă cu capul.

Iarăși portarul iese aiurea din poartă. Dacă nu era gol, se dădea penalty. Neatent a fost și Borceanu, care l-a scăpat pe autorul golului din marcaj.

Sunt două faze venite din nimic, din care Gloria ia două goluri ca-n curtea școlii și pierde meciul.

O fi având și antrenorul greșelile sale (cu siguranță), dar sâmbătă s-au luat parcă niște goluri „de jucători” și nu de antrenor. Ce părere aveți ?

UPDATE:

Dragoș Ceaușel, după parcurgerea articolului:

1 „La prima fază Stoian a strigat ,,eu”! Și am fost convins că el o va prinde. De aceea am lăsat-o să treacă în loc să ofer un corner adversarilor.

2 „La cea de-a doua fază chiar nu aveam cum să o ajung cu capul. Crede-mă, mingea era la cel putin 2-3 metri de mine…de pe filmarea din unghiul ăsta pare că ar fi aproape, dar crede-mă că nu a fost chiar așa”.

Reporterul ține să precizeze că nu are nimic personal cu Dragoș Ceaușel (nici n-ar avea cum, fundașul a prins probabil primele 30 de minute în acest campionat în Crâng) și promite că-i va dedica un articol atunci când va face un meci bun, iar Gloria va câștiga.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Reacții ciudate ale fundașului Ceaușel. Se întoarce cu spatele la minge la ambele goluri

  • Sa retrogradeze se baga prea multi bani in fotba, handbal iar la alte secții nimic. nici bani de deplasari, nici echipament. etc.de ex .tenis de masa, atletism.box.karate etc.sectii cu multe performante si medalii dar bani merg la fotbal si handbal unde nu este nici o performanta. poate domni Toma si Cazan ar face bine sa susțină secțiile care au performanțe. ..tenis,atletism, kartate , box…

  • Auras, este vreo legătură între fotbalist şi Ceausel seful ?

  • Echipa nu joaca prost…ii lipsește norocul, și cel mai mult suporterii! Oare era mai bine dacă cânta cucul in continuare pe acest stadion frumos?! Cu siguranța in primăvara echipa va arata mai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.