Reclamație amuzantă. „Cred că muncitorilor le-a rămas material și l-au pus aici pe tot”

Un cititor buzoienii.ro îl roagă pe primar să dea dispoziție să se mai rașcheteze din înălțimea limitatorului de viteză de pe strada Horticolei, din dreptul liceului pentru deficienții de vedere.

„L-am măsurat cu ruleta. Are 7 și chiar 8 centimetri înălțime. Și e foarte lat. E cel mai mare din oraș. Cred că muncitorii l-au făcut p-ăsta ultimul și, cum le-a mai rămas material, să nu se întoarcă la firmă cu el, l-au turnat aici pe tot. Prima dată, când am venit de la serviciu, mai pe înserat, nu l-am văzut. Am dat cu capul de plafon, am făcut cucui. E periculos. Chiar și dacă mergi cu viteză mică. Ați văzut cum face autobuzul când trece pe acolo ? Mai e și o gură de canal mai în spate, roțile din spate coboară și ajungi să dai cu pragul în guguloi. Dacă vă uitați, placa de beton e plină de rizuri, produse de pragurile mașinilor. Mai e un limitator din ăsta și la poarta parcului Marghiloman. Dar e totuși ceva mai scund. Îl rog pe primar să treacă într-o zi pe aici și, dacă ține la mașina lui, va trage singur concluziile. M-am uitat în standarde și un astfel de limitator trebui să aibă maximum 5 centimetri înălțime și să fie făcut dintr-un material mai moale, nu din beton”, a scris cititorul buzoienii.ro, un inginer care locuiește în zonă.

Citește și articolul: Din dispoziția lui Toma s-a pus în fiecare sală de clasă din Buzău

Citește și articolul: Caz tipic de îngropare a unor dosare penale ? Au trecut doi ani și jumătate de la scandalul Florin Toader. Iată ce explicații dau azi poliția și parchetul

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Reclamație amuzantă. „Cred că muncitorilor le-a rămas material și l-au pus aici pe tot”

 • Pingback:

 • Iti dai seama ce viteza avea reclamantul daca a dat cu capul de plafon si are si cucui… avea lejer dublul vitezei.
  Tocmai de aceea se monteaza acele damburi. sa nu mai vina nebuni ca el cu peste 100 km/h si sa fie nevoiti s incetineasca.
  Si sa fim seriosi, 7cm nu e mare deloc, nici daca ai Lamborghini (care e o masina foarte joasa, ca e de racing) nu atingi cu pragul dambul.
  Ca si in trecut cu celelalte damburi din oras, oamenii sunt nervosi ca nu mai pot sa o calce peste suta de km in oras. Sunt unii care merg pe strazile din Buzau de parca Buzaul are autostrazi.
  Eu sunt de parere ca sunt foarte necesare, eventual sa le faca din bordura pana in bordura pentru ca nebunii vitezomani intra pe contrasens sa evite dambul, si astfel creaza pericol pentru ceilalti participanti la trafic si pentru pietonii care incep traversarea pe sensul opus.

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Stimate anonim va invit pe str. Horticolei sa vad daca va iese chestia cu 100/h la denivelarile si peticele care sunt, daca va iese, ori sunteti cascador, ori nu tineti la masina dumneavoastra in consideratia ca aveti foarte multi bani si va permiteti oricand alta ! Va propun ca inainte sa postati astfel de comentarii, sa mai cititi! Pentru a incetini la 30 km/h, inaltimea acestor limitatoare trebuie sa fie de maxim 50 mm, este vorba de un anumit unghi de atacare al limitatorului si o anumita latime, pentru a nu se distruge aparatul de rulare al masinii (pivoti, bucse, etc.) precum si pragurile masinii. Inaltimea de 70 mm vizeaza reducerea vitezei la 50 km/h, nu mai vorbesc de unghi si latime care sunt mult mai mari. In oras, la ora actuala limitatoarele amenajate au o inaltime ce variaza intre 30 si 80 mm (despre unghi de atacare al limitatorului si latime, deja nu are rost sa mai vorbim). Tema este ca s-au facut in functie de materialul avut in remorca !!!

 • Mi se pare o mare prostie montarea acelor limitatoare de viteza.Din moment ce ai semnalizata trecerea de pietoni, obligatoriu este sa reduci viteza si sa-ti maresti atentia pentru evitarea oricarui pericol.Probabil,cineva,incaseaza sume consistente pentru a crea acele limitatoare.Ar fi interesant de stiut cat costa un astfel de limitator!Cat despre eficienta lor,mi se pare nesemnificativa,doar ca mai creaza un nod in trafic!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.