Reclamație asupra unui produs considerat stricat, dar prezent încă pe raft!


Un cititor ne-a trimis în această seară o reclamație la adresa magazinului Lidl din Broșteni.

Plângerea conține o fotografie și un scurt comentariu.

Se reclamă faptul că pe rafturile magazinului se vinde un sortiment de smântână care „miroase îngrozitor”.

Așa cum se poate observa smântâna ar expira pe 19.07!

Cititorul susține că au fost și alți clienți care au sesizat acest lucru, dar că produsul este încă prezent la raft.

„Ieri am cumpărat de la LIDL o smântână marca Pilos care s-a dovedit a fi stricată. Azi m-am dus cu ea la magazin unde am aflat cu stupoare că nu eram singurul cu această problemă și că tot lotul de smântână este stricat. Dar atenție încă este la vânzare! Chiar dacă angajații magazinului știu acest lucru. Smântâna pe ambalaj este în termen dar în interior este stricată, culmea este că ei știu și tot o vând. Au vrut sa-mi dea banii înapoi dar nu i-am luat. Pentru că le-am zis că mâine mă duc la Protecția Consumatorului cu produsul. Nu-i normal sa vinzi oamenilor smântână stricată”.
Tot azi, un cititor din Buzău ne-a trimis la redacție o fotografie cu o pâine cumpărată de la Boromir.
Fotografia a fost realizată ieri, cu o zi înainte de data expirării.

Se poate observa faptul că deasupra clemei care indica data expirării pâinea este mucegăită.


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Reclamație asupra unui produs considerat stricat, dar prezent încă pe raft!

  • Aia nu-i pâine de la Boromir sută-n mie,clema da dar pâinea nu,nici o dată coaja de la pâinea de Boromir nu arată așa,cine se pricepe și e în domeniu poate confirma spusele mele !

  • Datorită unor probleme medicale în familie, suntem nevoiți să apelăm la unele produse … ” naturiste ” ! Am pus parantezele întrucât am cumpărat din magazine buzoiene, dotate cu frigidere și aer condiționat alimente înghețate, în caserolă etanșă, cu termen de expirare bine scris și precizat, cu eticheta intactă – dar , cam la o max. o oră până acasă, această caserolă s-a umflat și – la deschiderea ei – mirosul a fost de nedescris… Deci, aviz cumpărătorilor, am informat lucrătorii magazinelor ( cu produse ” ecologice ” de gen salate de crudități, legume, produse din carne de pui, sau chiar tip Plafar din zona centală a Pieții ) , am picat de acord, dar, acasă, … beleaua ! Unii dintre noi ne străduim din greu să cumpărăm așa ceva – cazuri medicale și nu numai ! – întrebarea este dacă organele SANITARE și de alimentație PUBLICA – au știință ( nu zic, habar ) de asemenea forme de ” COMERT ” ce s-ar putea atenta la SIGURANTA națională !. ( Mulțumim pentru … atenție ).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.