Reclamație. Elevii de la Sportiv fumează și se hăhăie în spatele blocului cu complicitatea paznicilor care le permit ieșirea din liceu. Iată foto și video

Reclamație la adresa elevilor, portarilor dar și a conducerii Liceului Sportiv din Buzău.

Un cititor acuză faptul că elevii liceului ies în pauze din incinta unității de învățământ cu îngăduința portarilor.

Elevii se adună în spatele blocurilor din jur pentru a fuma și a se hăhăi, deranjându-i pe locatari.

„Buna ziua ! Îmi cer scuze pentru deranj ! Locuiesc în Micro 14 în zona Liceului Sportiv ” Iolanda Balaș Soter ” și de câțiva ani buni de confruntăm cu elevii care sunt lăsați să facă ce vor. Pe tot parcursul săptămânii, în pauze, sunt lăsați să iasă din instituție ca să fumeze și să-și bea cafeaua. Lasă mizerie în urmă, deranjează liniștea publică de la primele ore ale dimineții până când termină programul. Țipă, asculta muzică fie la boxe portabile, fie la mașini, se leaga de copii și oameni în vârstă pe stradă. Iar dacă încerci să le atragi atenția devin foarte agresivi. Spun asta din proprie experiență. Portarii nu își fac datoria și colaborează cu elevii.  Le permit să iasă din școală oricand, cu excepția cazului când în preajmă se află câte o echipă de poliție”, ne-a scris cititorul.

Reclamantul a adus și probe în sprijonul celor afirmate. Iată imagini cu elevii care ies din liceu, în zile diferite, trecând pe lângă paznici.


În schimb, când poliția e prin preajmă, cerberii uită de îngăduința din zilele precedente:

Citește și articolul: Exclusiv! Nou cartier de blocuri în Buzău între Kaufland și biserica Sf. Ștefan. 


Pentru paznici, dar și pentru elevi veștile nu sunt bune. Directorul LPS, Cătălin Cighir, a anunțat că va urmări cu atenție imaginile și va lua măsuri:

„Nu, elevii nu au voie să părăsească școala în timpul orelor. O să mă uit și eu să văd. Dacă sunt la terminarea cursurilor, evident, că nu-i nicio problemă. Altfel, voi avea o discuție mai aspră cu domnii de la pază întrucât asta nu-i prima sesizare”.

Mai jos sunt prezentate mai multe fotografii trimise de cititorul nostru cu elevii strânși în pauze în spatele blocului.

Citește și articolul: Iată ce au hotărât azi judecătorii în cazul șoferului beat care a omorât biciclistul de pe podul de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Reclamație. Elevii de la Sportiv fumează și se hăhăie în spatele blocului cu complicitatea paznicilor care le permit ieșirea din liceu. Iată foto și video

 • Da’ normal, nu deranjează ei liniștea publică? Chiar mă miram, căci s-a terminat vara și nu mai apăruseră nici o reclamație din partea pensionarilor.
  Voi, ăștia de >65, după ce că toată ziua nu faceți nimic, numai încurcați lumea prin oraș și lună de lună primiți pensia la ușă, comentați, comentați și tot vă dați cu părerea … Nu interesează pe nimeni, ați ajuns într-o perioadă în care nu prea mai aveți dreptul la replică, așa că stați liniștiți și nu vă mai faceți voi griji de problemele orașului.

 • Acum mai multi ani nu mai comenta nimeni. Se pare ca au prins aripi acum.

 • Pe langa elevii de la Liceul Berca acestia sint copii nevinovati. La ora cand ati publicat acest articol de la scoala Berca a mai fost luat cu salvarea un elev care dupa prima ora de curs a intrat in coma alcolica de gradul IV si putin a lipsit sa moara in curte. Este prietenul meu si ma doare ca l-au fortat sa bea si dupa care l-au scos din curtea scolii pe o ulita din apropiere. Asta chiar ca si iera o stire de dat cu presa. Acum e mare belea in toata scoala ca nu stie cea baut.

 • Ar trebui sa publicati stiri mai importante, zic! In afara de ceea ce fac elevii unui liceu(care apropo, nu e singurul unde se intampla asa ceva) si sa nu mai publicati tot ce auziti la oameni de +60 de ani din cartier care asteapta toata ziua buna ziua pensia si se uita pe geam! Zic si eu!

 • Si cei de la Eminescu ies in pauze in fata scolii, nici nu mai poti trece pe trotuarul din fata Casei armate, il aglomereaza pana la blocare, ca sa fumeze. Imaginea e bine cunoscuta si neplacuta.

 • Stau la un bloc din fata Sportivului, am program de dupa-amiaza deci am dimineata libera, ii vad pe geam, sau cand ies pentru a ma duce la magazin. Da, stau la blocuri si fumeaza tigari, fac glume, mai asculta si muzica – dar nu exagereaza, muzica nu le-o aud din casă, nu s-au legat de mine sau de vreun cunoscut. Sunt adolescenti, ce ați vrea să facă? De ce vă treziți atât de mulți oameni de peste 60 de ani să reclamați adolescenții sau locurile în care ne distrăm (Atlantis Summer, mai nou si After City)?

  Vă plângeți de gălăgia elevilor pentru că nu aveți termopane, îi reclamați că fumeaza doar pentru că se lasă chiştoace pe jos – de parcă adulții sau bătrânii le-ar arunca altundeva!

  Tot de la dumneavoastră, oamenii în vârstă, începe şi lipsa noastră de respect față de voi. Cum ar fi să reclamăm noi biserica pentru poluare fonică în fiecare duminica dimineata? Sau cum ar fi să vă luăm telenovelele cum ne-ați luat noua Atlantisul? Nu v-ar conveni.

  Şi pentru Marin care are probleme trecând pe trotuarul cu Casa Armatei de langă Eminescu, domnule, avem PATRU „pauze de fumat”. 40 de minute în total. Cum aveți dvs. pauză de țigară la muncă, e normal să avem şi noi – suntem liceeni, nu copii – e adevărat că uneori uităm să facem „culoar”, dar v-ați gândit să traversați pe cealaltă parte a trotuarului? Traficul pe strada Independentei nu vă impiedică să faceți asta.

 • Da ca tot filmati si reclamati, de ce nu va dati numele si sa va asumati ceea ce ati scris? Trec zilnic pe langa acesti copii, dar nu i-am vazut sa deranjeze pe cineva.

 • am fost in 4 din cele 9 poze, si nu mii se pare normal ca profesorii sa fumeze in perimetrul liceului si elevii care sunt ADOLESCENTI incurajati sa fumeze la baie, apropo daca esti profesor nu inseamna ca legea nu este pentru tine! NU AVETI VOIE SA FACETI ABUZURI SI SA FUMATI IN SCOALA!!!

 • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.