PLÂNGERE LA ADRESA BOROMIR. IATĂ CE RECLAMĂ O MAMĂ CĂ A PRIMIT COPILUL SĂU LA ȘCOALĂ!

Reclamație făcută pe site-ul domnuleprimar.ro de o buzoiancă pe nume Viorica Șerban.

Aceasta a sesizat faptul că fiul său a primit de la școală în cadrul programului „Cornul și Laptele” un corn care era fie mușcat, fie rupt și apoi introdus în ambalaj.  

Din imaginile postate pe site se poate observa că ambalajul este intact, semn că la mijloc nu e vorba de o glumă sau de încercarea de a defăima printr-o minciună firma producătoare.

Așteptăm pe adresa de mail afișată și o reacție din partea societății Boromir.

Fie că acceptă situația și își cere scuze consumatorilor pentru greșeală, fie că neagă veridicitatea aspectului reclamat. Dar iată și mesajul original postat de mama copilului.  

„Buna ziua. Copilul meu, prescolar la o scoala din orasul Buzau, a primit astăzi acest corn de la scoala. Dupa cum se vede, acest corn nu este intreg. Intrebarea mea este: a fost muscat / rupt pt ca depasea gramajul? Va dati seama ca nu indraznesc sa dau voie copilului sa-l manance. Multumesc!” 

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „PLÂNGERE LA ADRESA BOROMIR. IATĂ CE RECLAMĂ O MAMĂ CĂ A PRIMIT COPILUL SĂU LA ȘCOALĂ!

  • Alea nu sunt cornuri va bateti joc de copii ,oare astia care aproba asa ceva nu are mimic de spus,primarul cred ca e de vina ae da LA nepoti lui ASA ceva? ,schimbati cornul ala cu corn adevart nu buturuga aia de Paine sarata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.