Reclamație la adresa comercianților din Piața Centrală. Iată explicația conducerii pieței

UPDATE:

După curățenia efectuată de firma cu care administrația are contract, în piață s-a făcut curățenie lună.

Nu doar că s-a măturat și s-au strâns toate gunoaiele, dar s-a spălat și pe jos.

Acest lucru nu se poate reda prin intermediul fotografiei, dar acum în piață miroase și frumos.


„Trec aproape zilnic prin Piața Centrală. Dar, niciodată, nu am văzut mizerie ca azi. Probabil că nu m-ar fi crezut nimeni dacă nu aș fi făcut pozele pe care am ținut să vi trimit. E chestie de civilizatie. Nu-i înțeleg pe comercianți de ce nu duc resturile la pubelă și preferă să le arunce pe jos. Pentru un cumpărător imaginea era dezolantă. Conducerea pieței ar trebui să intervină și să poarte o discuție cu comercianții”, a scris pe adresa redacției buzoienii.ro un cititor.

Citește și articolul: Veste bună pentru pensionarii din Buzău

Sesizată de reporterul buzoienii.ro, conducerea a pieței a explicat adevăratul motiv al mizeriei dintre tarabe.

„De câteva ori pe an se în Piața Centrală se face o curățenie generală. Avem contract cu o firmă de profil. Pe lângă curățenie se face și deratizarea, dezinsecția, se spală pe jos. Mâine dimineață nu doar că va fi foarte curat, dar va și mirosi frumos. Comercianților li s-a spus că la terminarea programului, după ora 14.00, va urma curățenia pentru 1 decembrie. Probabil, de-asta au scos și ei toată mizeria care era pe sub tarabe”, a lămurit Daniel August, directorul SC Piețe, Târguri și Oboare.

E drept că și astăzi mizeria putea fi dusă la pubele, dar probabil că vânzătorii de fructe și legume țin ca firma de curățenie să-și merite banii primiți.

Citește și articolul: Iată video cu accidentul de pe Spiru Haret. Oare ce viteză avea VW-ul ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Reclamație la adresa comercianților din Piața Centrală. Iată explicația conducerii pieței

  • Că veni vorba despre curățenie ,Nu este dată în care să ies în oraș ,și să nu mă întâlnesc cu câte un copil din ăsta al străzii ,mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat ,jegos și flămând .OARE ÎI MAI VEDE CINEVA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.