Reclamație la primar. „Cât îi mai lăsați acolo ?”. Ce a răspuns Toma

Magazinele cu obiecte utilitar gospodărești din stânga Bazarului au fost tolerate de municipalitate la începutul lucrărilor de transformare a imobilului în sediu al Primăriei Buzău.

Zilele trecute un buzoian l-a întrebat pe primar dacă respectivele magazine vor fi lăsate să funcționeze și la finalul lucrărilor.

„Tarabele din zona Bazar cu vânzări de druje, furtune, etc. când vor fi mutate sau vor înfrumuseța viitorul sediu al Primăriei ?”

Răspuns primar: „Vor mai funcționa acolo doar până se apropie de finalizare investiția în viitoarea Primărie. Deci, spre sfârsitul anului va fi dezafectat tot ceea ce vedeți acum acolo”

Reabilitarea „Centrului Vechi” al Buzăului și îndepărtarea „țigăniei” din zonă a fost și este unul dintre obiectivele primarului. Pas cu pas se apropie de acest deziderat.

Străzile Oltețului, Griviței și Mircea T. Bădulescu din zona „Centrului Vechi” al Buzăului au fost asfaltate, iar pe trotuare s-au pus dale.

loading...

2 comentarii la „Reclamație la primar. „Cât îi mai lăsați acolo ?”. Ce a răspuns Toma

  • Acei comercianti nu elibereaza bon fiscal decat in situatii cu totul si cu totul speciale. Dar, cand ai rude in politie (fam. Y0N), nu ti prea pasa de astfel de reguli… nu?

  • Că tot veni vorba de Bazar : știe cineva dacă mai există sau pe unde or fi depozitate cele două statui în mărime naturală ce reprezentau doi lei care încadrau intrarea în această veche și controversată clădire a Buzăului de odinioară ? Cândva, puștimea cartierelor învecinate se urcau pe ei, imaginându-și … ” cavaleria rusticană ” sub privirile îngăduitoare ale ocupanților – temporari ! – ai Bazarului…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.