Reclamație la ștrandul de la Monteoru: „E bătaie de joc. Ăla nu e nisip e noroi. Dar pe șezlong știu să ceară 20 de lei”. Iată mai multe fotografii!

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o plângere și mai multe fotografii de la ștrandul de la Monteoru.

„Este o cocină. Ăla nu e nisip e noroi. Uitați-vă și dvs. la poze și ziceți dacă nu am dreptate. Noroiul strălucește în soare. În schimb se cer 20 de lei pe șezlong, precum la mare. În afară de cei 10 lei pe bilet. Deci, bani știu să ceară, dar să creeze condiții, ioc!”, ne-a scris cititorul nostru.

Într-adevăr din fotografiile trimise se observă că a nisipului calitate este discutabilă.

Cu toate acestea, grație calităților curative ale apei sărate din bazin, buzoienii și nu numai au venit în weekend în număr mare la ștrandul din stațiunea buzoiană. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

8 comentarii la „Reclamație la ștrandul de la Monteoru: „E bătaie de joc. Ăla nu e nisip e noroi. Dar pe șezlong știu să ceară 20 de lei”. Iată mai multe fotografii!

 • Daca respectivului cetarean nu ii convin conditiile oferite de de locatia incriminata, este liber sa isi aleaga o alta, in tara sau in strainatate, si , pretentiile sale fiind atat de elevate, banuiesc ca dispune si de resurse financiare pentru a le si satisface, in caz contrar , sa vina cu galetusa de nisip marin , de acasa, insa un lucru este clar, pentru toate acestea , Compania de Apa Buzau este de vina(stiind faptul ca aceata opereaza si in zona)

  Răspunde
 • Domnule…..Cornel….esti nebun? De cand Compania de Apa foreaza si livreaza apa sarata? Este monopol…Vacaroiu…

  Răspunde
 • Domnule nu este vorba de compania de apa, nu stii despre ce este vorba…apa aia vine din munte este forata acolo..compania de apa nu presteaza servicii cu apa sarata..pe de alta parte strandul arata ingrozitor, familia Vacaroiu de cand il are stie doar sa incaseze bani atat…sa investeasca pauza…despre asta vorbim.

  Răspunde
 • Bravo domnul Cornel stiti despre ce este vorba..ar trebui sa se faca o ancheta acolo…ca nu se mai satura de bani……nu este vorba aici ca te duci in alta parte..te duci dar este vorba ca ei au cumparat de la stat pe nimica toata o mare parte din aceasta zona…care este o emblema..si trebuie sa o duci mai departe..nu sa-ti bati joc de ea.pe de alta parte sunt oameni batrani, bolnavi cu posibilitati reduse care ar dori si au nevoie de bai saline..nu poti cere un astfel de pret pe nimic ..o apa care poate cateodata o mai si amesteca si face viermi …stim cazuri de acum cativa ani de la strand! Mai este vorba si de turisti straini care vin..si ce vad???daca nu mai sunt in stare si stau mai mult plecati sa lase pe alti care vor sa investeasca!!!

  Răspunde
 • In primul rand se dau informatii eronate presei deoarece eu am fost la Monteoru in ziua aceea si pretul la sezlong este de 10 lei nu 20 .. in al doilea rand se vede clar ca pozele au fost facute imediat dupa o vreme destul de nefavorabila plajei ..deci despre ce vorbim ?

  Răspunde
 • Acolo este vorba si de apa murdară dupa o anumita perioada de timp ,isi schimba culoarea si din cauza turiștilor care se dau cu nămol si intru in apa care se murdareste imediat . Parerea mea este că apa trebuie schimbată macar de 2 ori pe sezon

  Răspunde
 • Acolo este vorba si de apa murdară dupa o anumita perioada de timp ,isi schimba culoarea si din cauza turiștilor care se dau cu nămol si intru in apa care se murdareste imediat . Parerea mea este că apa trebuie schimbată macar de 2 ori pe sezon

  Răspunde
 • Am fost anul trecut acolo…. si da era 20 de lei intrarea si da era o mizerie de nedescris iar apa…. ce sa mai vorbim…. nu am stat… abia am recuperat banii pe intrare .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.