Reclamație, Parc Iazul Morilor

„Stă zilnic așa despuiat, cu jumătate de fund gol!”

Reclamația a fost făcută de locatarii blocului situat vizavi de Parcul Iazul Morilor:

„Nu mi se pare corect ca atunci când ne uităm pe geam să-i vedem fundul domnului. Nu-i de azi, de ieri, de o lună stă așa cu jumătate de fund gol. Mai sunt copii, fete tinere… Domnului i s-a atras atenția, niciun efect. De atunci își ia și soția cu el. Am zis să trimit la dvs. la site, poate vede cineva și se rezolvă”.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Reclamație, Parc Iazul Morilor

 • Omul sta acolo pentru că temperatura e cu câteva grade mai mică datorită luciului de apă. Și nu mai zic de umbra deasă din acest „parc”. Oare cât a costat această oază de răcoare din mijlocul orașului? Ce părere ai, domnule Tereaca? Și te rog să nu mai ștergi comentariile care nu-ți convin. Nu mai suntem pe vremea comunismului.

  Răspunde
 • Asa ceva daca se intampla intr-o tara europeana, ceea ce Romania nu este, solutia era clara: arestat, cautiune, proces si mai departe închisoare sau amenda penala!

  Răspunde
 • Sa nu-l remarce sutanistii….cu apucaturile lor testate cu profunda piosenie prin seminarii si manastiri nu stii ce iese…l-ar face invidios si pe guru Bivolaru cu ale lui spirale…
  :)))

  Răspunde
 • Daca era o fata tanara care isi arata posteriorul intentionat ca poarta pantaloni prea scurti ,sau pantaloni mulati de se cunoaste toate cele, nu mai se face reclamatie ,minorii pot vedea fara probleme,nu sunt deacord cu nimeni dar sa se ia masuri si cu domnisoarele ca nu suntem pe centura degradarea sociala este scapata de sub control fiecare nu stie cum sa iasa mai tare in evidenta.

  Răspunde
 • Potrivit unei anume logici*, daca nu se vede de la nivelul strazii (chilotareala la uscat in cazul ala), nu e nimic ilegal. Asa ca, incorect sau corect, ce vezi de la geam e pe raspundere personala. In alt registru privind situatia, daca este ceva obisnuit in acel loc, cu acel om, de ce nu sunt mai multi nemultumiti, cu dovezi foto sau video, ori de ce nu a apelat politia?
  *Logica apartine cuiva din primarie si reflecta si inteligenta hotararilor locale adoptate.

  Răspunde
 • Andrei, eu cred ca nu ai fost prin nicio tara europeana daca zici asa, mai ales prin orasele mari, se si caca pe strada uneori. Poate era civilizatie candva… Acum nu mai e.

  Răspunde
 • Poate vrea doar să stea la soare. Nimic mai mult.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.