Reclamație. Prea multe meciuri în nocturnă la Buzău. Iată cât costă disputarea unei partide la lumina reflectoarelor

„Înțelegem că stadionul din Buzău are instalație de nocturnă și că e bine ca ea să fie folosită măcar din când în când. Dar nici să se facă din asta un abuz. Mi se pare prea mult ca în doar o săptămână instalația de nocturnă să se aprindă de trei ori, uneori pentru niște evenimente modeste, care nu meritau o astfel de onoare. Cred că folosirea nocturnei la un meci costă câteva zeci de milioane”, e mesajul trimis pe adresa redacției de un microbist buzoian.

Astfel de mesaje au ajuns și la consilierul local PSD, Sorin Lazăr. Acesta a ținut să amendeze acest fapt la ultima ședință de consiliu:

Citește și articolul: Păzea! Acest utilaj a fost folosit azi pentru prima dată în Buzău!

„Mi-au spus oamenii, dar am văzut și eu. Parcă prea des se folosește nocturna stadionului Gloria. Nu toate evenimentele trebuie să se desfășoare în nocturnă. Îi cer domnului primar să verifice acest aspect. De asemenea, am înțeles că noul club, SCM Gloria Buzău, nu poate folosi încă sediul de la stadion. Ar trebui ca vechea societate care e în faliment să-și ia lucrurile pe care le deține și să elibereze spațiul. Nu se poate ca angajații noului club să se înghesuie cine știe pe unde, iar birourile de la stadion să stea încuiate că așa vrea nu știu cine”.

Reporterul buzoienii.ro s-a interesat și a aflat cât ar costa factura la energie pentru două ore, întinderea unui meci de fotbal.

Citește și articolul: Nou general la comanda armatei de la Buzău! Despre el se spune că este cel mai bun!

Factura s-ar ridica la suma de 5 milioane de lei vechi. Rămâne ca dvs. să apreciați dacă această cheltuială e mare sau mică și dacă meciurile în nocturnă ar trebui limitate sau nu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Reclamație. Prea multe meciuri în nocturnă la Buzău. Iată cât costă disputarea unei partide la lumina reflectoarelor

  • tăiată si dusă la fier vechi…
    ce lume nebună!!!!
    asta-i România…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.