Reclamație: „S-a pus barieră, dar nu merge, iar parcarea de la Drăgaică e plină iar de mașinile samsarilor”. Iată și răspunsul administrației!

Un cititor buzoienii.ro ne-a scris pe adresa redacției, reclamând faptul că parcarea din fața târgului Drăgaica s-a umplut din nou cu mașinile samsarilor de autovehicule.

„La ce s-au mai cheltuit bani cu barierele de la Drăgaică, dacă ele nu funcționează ? Vă rog domnule reporter să mergeți și dvs. acolo să vedeți. Barierele sunt ridicate și poate intra oricine, oricând. După ce a fost golită pentru festivalul recoltei, acum parcarea e din nou plină cu mașinile samsarilor!”.

Reporterul a solicitat informații celor de la Urbis Serv, societate care administrează parcările publice cu plată din oraș:

„Am o veste bună pentru cititorul dvs. Chiar astăzi ne-a venit de la București automatul de plată. Imediat ce îl vom monta vom pune și barierele în funcțiune. Cel mai probabil de luni. Vom avea și un angajat acolo pentru opt ore, de la 08.00 la 16.00, iar după aceea va funcționa acest automat. La intrarea în parcare clientul va plăti pentru perioada în care estimează că mașina va sta în parcare. Va primi un tichet pe care va trebui să-l introducă în automatul de la ieșire pentru ca bariera să se poată ridica”, ne-a explicat azi Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Referitor la mașinile de vânzare care au intrat deja în parcare acestea urmează să fie îndepărtate, fie cu ajutorul poliției locale, fie folosindu-se utilajul pentru ridicat autovehicule.

Citește și articolul: Ce se face aici ? Are legătură cu viitorul magazin Kaufland!

Înființarea parcării de la Drăgaică s-a făcut și cu scopul ca persoanele care vin la Casa de Pensii să-și poată lăsa mașina aici și în acest fel să nu mai ocupe o bandă din Aleea Industriilor.

În perioada următoare poliția locală va acționa în zonă pentru a da amenzi celor care încalcă regulile de circulație.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Reclamație: „S-a pus barieră, dar nu merge, iar parcarea de la Drăgaică e plină iar de mașinile samsarilor”. Iată și răspunsul administrației!

  • Si cu mașinile care ne blacheaza porțile trotuarele garajele duminică de duminică ce faceți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.