Record! Zeci de mii de buzoieni au venit sâmbătă la Drăgaică! Iată numărul uriaș de bilete vândute!

E, probabil, un record absolut al numărului de vizitatori ai Drăgăicii.

Afluența, din perioada târgului, dar mai ales cea de ieri, a depășit și cele mai optimiste așteptări.

În această dimineață, după centralizarea datelor de ieri, a reieșit că nu mai puțin de 24.913 buzoieni au plătit sâmbătă câte un leu pe bilet.

„Ieri a fost nebunie. Aproape că era om lângă om. Am văzut și foarte multe mașini din afara județului, din Prahova, Brăila, București. Dar cei mai mulți cred că au fost buzoienii din mediul rural. Ei știau că pe 24, de Sânziene, că se termină Drăgaica. Probabil, de asta au venit așa de mulți. Nu știau că mai e Drăgaică și astăzi. După ziua de ieri calculatorul ne-a arătat că s-au vândut 25 de mii de bilete, fără o sută. Un record. E foarte posibil că ieri, prin Drăgaică, au trecut 50 de mii de oameni, ținând cont că toți cei sub 18 ani nu plătesc bilet”, a precizat azi, Daniel August, directorul de la Piețe, Târguri și Oboare, societate care eliberează biletele de acces.

Precedentul record al biletelor vândute a fost de 16 mii în prima duminică de la deschiderea Drăgăicii.

 „În noul format, mai aerisit și cu spectacole în fiecare seară, Drăgaica s-a dovedit a fi un succes. Pe lângă cei care au venit efectiv la Drăgaică au fost zeci de mii de oameni, buzoieni sau nu, inclusiv din afara țării, care au urmărit pe facebook concertele. În seara când au cântat Phoenix și Grigore Leșe, cei care se ocupă cu transmisiunea în direct mi-au spus că au fost 30 de mii de oameni live. E o încurajare și pentru noi, cei care ne-am ocupat de organizare. Garantez, anul viitor va și și mai frumos. În această săptămână, pentru că s-au epuizat cele o sută de mii de bilete comandate inițial, am mai comandat la tipografie încă 30 de mii. Dacă și azi va fi la fel de aglomerat ca ieri e posibil ca pe seară să nu mai avem bilete și să lăsăm intrarea liberă”, a spus primarul C-tin Toma.

În această seară, de la ora 20.00, Alex Velea va susține ultimul concert al Drăgăcii din acest an. La sfârșitul spectacolului, buzoienii sunt așteptați și la tradiționalul foc de artificii.   

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Record! Zeci de mii de buzoieni au venit sâmbătă la Drăgaică! Iată numărul uriaș de bilete vândute!

  • Un mare succes sa cheltui din bugetul local 15 miliarde de lei pe Drăgaică.
    Daca are Toma 15 mil.de euro in contul primariei ,scăpa si de bancile care il executa!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.