Recunoașteți personajul. Primarul atomic😀

Cand e polei sau zăpadă pe drum se suie personal pe „sărăriță”.

Când se colmatează canalul de irigații, el e cel care „se bagă”.

Când e de făcut un drum nou prin comună, se suie pe autogreder și desenează pe câmp.

E vorba de Dumitru Constantin, cunoscut de localnicii din Mărăcineni ca „Titel Măleanu”. Astăzi, când cu coronavirusul, a luat în spinare vermorelul și a trecut la treabă.

„Am dezinfectat, astăzi, clădirile instituțiilor publice și stațiile de autobuz din Mărăcineni. Mâine urmează să dezinfectăm fiecare stradă în parte!”, a anunțat Titel pe facebook.

Pe pagina Primăriei Mărăcineni s-au postat azi și numerele de telefon unde pot fi denunțați cetățenii întorși din străinătate și care ar trebui să intre 14 zile în autoizolare la domiciliu.

„Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Mărăcineni roagă toți cetățenii care au cunoștință de venirea în țară a unor persoane pe raza comunei să anunțe imediat autoritățile locale la nr. de tel 0238/556457 sau 0753020622!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Recunoașteți personajul. Primarul atomic😀

  • Nu ma mir. Mai stiu eu un director care sta toata ziua pe motostivuitor.
    Pentru amandoi: cred ca sunt complexati ca si-au gresit carierele. Poate ar fi bine sa revina la dragostea dintai: unul la vermorel, celalalt la motostivuitor…

  • Dacă majoritatea primarilor ar fi precum Titel, ţara asta ar progresa enorm ! Ne-am trezi şi noi cu un nivel de trai comparabil cu al ţărilor din occident.
    Dar câţi primari sunt ca Titel ?? Puţini, chiar prea puţini, dacă ar fi să ne uităm numai pe judeţul nostru. Atât de puţini, încât îi numeri pe degete: Titel de la Mărăcineni, Toma de la Buzău, Dobriţa de la Berca şi poate, cu mare noroc, s-or mai putea găsi măcar încă 2, ca să fie daţi ca exemple: ,,Uite, dom’le, câte a făcut ăsta… A făcut aia, aia, aia… Ce n-a mai făcut niciun altul până la el !”
    În momentul în care lumea remarcă chestia asta un primar, atunci înseamnă că OMUL A SFINŢIT LOCUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.