Reguli pentru jocul în siguranță la blackjack online (P)

Cui nu îi place un joc bun de blackjack? Spre deosebire de alte jocuri de cărți, este o luptă unu-la-unu între tine și dealer. De asemenea, este necesar un nivel de abilitate, iar cotele pot fi stivuite în favoarea jucătorului cu puțină previziune. Cu blackjackul online, ai ocazia perfectă de a-ți pune abilitățile la încercare, de a-ți perfecționa tehnica și de a învăța câteva trucuri utile de-a lungul drumului.

Blackjackul, adesea cunoscut drept 21 în unele cercuri, este unul dintre cele mai populare jocuri din orice cazinou. Dacă ești în căutarea unui joc de mare strategie, acesta este pentru tine. Un alt motiv pentru popularitatea larg răspândită a jocului este că regulile nu sunt extrem de complexe de înțeles.

Regulile pentru jocul de blackjack diferă de la un joc la altul, dar există o mare varietate de jocuri de cazino online din care să alegi, așa că vei avea răsfățat de alegere când vine vorba de unde să joci. Deși fiecare tip va avea propriul set de reglementări, acestea sunt de obicei ușor de urmat. Ori de câte ori doriți să verificați ceva, în general există o opțiune de ajutor disponibilă.

Numărul de punți utilizate variază. În cele mai multe cazuri, cazinourile de blackjack online vor folosi între șase și opt pachete de cărți, deși veți găsi și jocuri cu un singur pachet. Amintiți-vă că atunci când jocul este jucat online, programul amestecă automat cărțile, așa că jocul cu un singur pachet de cărți nu vă va oferi un avantaj în rezultatul jocului.

Deci, ce altceva ar trebui să știți înainte de a juca blackjack online? Drept urmare, mai jos veți găsi un ghid detaliat care prezintă numărul de pachete utilizate, valorile acestora și regulile fundamentale care trebuie urmate pentru a obține cu succes râvnitul 21. Cu toate acestea, pentru mai multe informații, puteți vizita blackjack online pentru a începe cu un curs intensiv despre fundamentele blackjack-ului, care este disponibil doar în limba română.

Reguli de bază Blackjack

Unele dintre cele mai importante reguli de care trebuie să țineți cont atunci când jucați blackjack online sunt prezentate mai jos.

1. Alăturați-vă unei mese

Numărul de pachete utilizate într-un joc de blackjack variază în funcție de cazinou și jocul oferit. Valoarea tipului afișată pe cărți este atribuită fiecăreia dintre cărțile din pachet, iar valoarea unui as poate fi unsprezece sau unu. Trei cărți, cunoscute în mod colectiv sub denumirea de cărți de față, au o valoare numerică de 10.

Când toată lumea este gata, este împărțită o mână de două cărți, câte una cu fața în sus fiecărui jucător. Nu doar jucătorul primește două cărți, ci și dealer-ul.

2. Valoarea mâinii tale

Pentru a câștiga un joc de blackjack, jucătorul trebuie mai întâi să depășească dealer-ul și apoi să-l devanseze. Cel mai bine ar fi să ajungeți cât mai aproape de 21 fără a trece linia. Acest lucru, însă, nu este suficient pentru victorie. Pentru a câștiga, totalul dealer-ului trebuie să fie mai mic decât al tău, sau dealer-ul trebuie să cadă, caz în care câștigi (depășește 21).

Când joci online, cărțile sunt amestecate automat și apoi pariezi pe rezultat. După ce ați împărțit ambele cărți, computerul vă va afișa opțiunile. Jocul se termină dacă mâna ta este mai mare de 21.

3. Câștigurile obișnuite plătesc 1:1

Se plătește 1:1 când valorile cărților tale sunt mai aproape de 21 decât ale dealer-ului.

4. Blackjack Câștigă Plătește 3:2

Se plătește 3:2 atunci când valorile cărților tale sunt egale cu 21.

5. Lovi sau ține

Adăugarea unei cărți în mână (lovirea) sau nu (în picioare) este decizia fundamentală pe care trebuie să o ia jucătorii. obțineți o valoare finală a mâinii de 21 sau cât mai aproape posibil. Se pot dubla sau diviza.

 

6. Împărțiți

Împărțiți-vă mâna cu două cărți în două mâini independente, oferindu-vă o șansă suplimentară de a învinge dealer-ul. Următoarea este o opțiune de luat în considerare dacă aveți două cărți cu aceeași valoare.

 

7. Double Down

Puteți alege să vă dublați pariul în mijlocul unei mâini, dar veți primi o singură carte și nu veți putea selecta alta. Nu este întotdeauna strategia ideală să dublezi altceva decât un zece sau un 11, dar anumite cazinouri îți vor permite să faci asta indiferent de ceea ce deții în ceea ce privește valoarea cardului. Pe de altă parte, unele cazinouri online limitează disponibilitatea acestei funcții.

 

8. Asigurare

Dealerul va cere jucătorilor să facă asigurare atunci când dealerul prezintă un As că carte cu fața în sus în mână. Vă asigură dacă dealerul are o carte cu o valoare de 10.

 

9. Predarea

Dacă nu vă place mâna care ați fost împărțită, este posibil să puteți pierde jumătate din pariul dvs. în unele cazinouri online — opțiunile variază de la cazinou la cazinou.

 

10. Luarea de bani egali

Este posibil să câștigi bani egali prin împingere atunci când ai un blackjack, dar dealerul prezintă un As. Dacă atât tu, cât și dealerul aveți blackjack, jocul va fi la egalitate. Pentru a evita riscul de a pierde, puteți alege să acceptați chiar și bani. În loc să primiți o împărțire 3:2, veți primi o împărțire 1:1.

 

11. Regulile Soft 17

Merită să aruncați o privire asupra regulamentelor pentru Soft 17. În majoritatea jocurilor de blackjack, mâna dealer-ului trebuie să fie de 17 sau mai mare pentru a câștiga, iar dacă numărul de cărți este de 16 sau mai puțin, trebuie împărțită o altă carte. Regula Soft 17, pe de altă parte, este implementată la unele cazinouri online și apare atunci când mâna dealer-ului conține un as, tratat ca un 11 natural.

Ca urmare, dealerul trebuie să lovească pe 17, modificând avantajul casei. Deși regulamentul poate crește riscul unui bust, nu este cazul. În puținele situații în care dealerul nu dă frâu, mâna este puternică și are șanse mari să fie una câștigătoare. Regulile și regulamentele Soft 17 trebuie revizuite înainte de a alege efectiv un joc.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.