Reparație pt. polițistul buzoian, după ce-a fost dat afară de Carmen Dan

Era ianuarie 2018 când Carmen Dan, favorita lui Dragnea, reușea să-l dea afară de la conducerea Poliției Române pe buzoianul Despescu.

A fost un război surd atunci între gruparea Tudose – Ciolacu și Liviu Dragnea. Primii ar fi vrut-o demisă pe Carmen Dan, dar până la urmă cei doi au plecat de la Palatul Victoria. Ulterior, Carmen Dan l-a săltat pe Despescu din funcție, în ciuda protestelor polițiștilor din sistem.

Astăzi, Guvernul Orban i-a făcut reparația necesară lui Despescu, buzoianul fiind numit în funcția de secretar de stat la Ministerul de Interne (nr. 2 în minister).

„Activitatea mea profesională a fost întotdeauna caracterizată de respectarea legii, de integritate şi echidistanţă, iar unul dintre angajamentele asumate a fost toleranţă zero faţă de orice individ care a încălcat legea, indiferent de calitatea acestuia” – Bogdan Despescu

Despescu a fost adjunct la Buzău, iar apoi șef la Prahova șți Constanța

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Reparație pt. polițistul buzoian, după ce-a fost dat afară de Carmen Dan

  • Pleaca ai nostri, vin ai nostri….ministerul asta chiar nu are si alti oameni demni de.pus intr-o asemenea functie???tot sustinuti politic???

  • Anonim stai jos ,intai citeste cv – ul baiatului asta .

  • Un politist adevarat,nu sobolan de birou avansat politic. A urcat treptele ierarhic pas cu pas de la judiciarist operativ, castigand intotdeauna confruntarea cu criminalii, talharii si violatorii, s.a.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.