Reparații capitale într-un parc din Buzău (FOTO)

De câteva zile s-au demarat lucrări majore de primenire a unui parc din Buzău.

E vorba despre „Parcul Hasdeu” – din fața celui mai important liceu din Buzău:

Parcul Hasdeu a intrat în reparații capitale. Se refac aleile din interiorul și exteriorul parcului, se realizează rețeaua de irigare automată a spațiilor verzi


Se vor schimba inclusiv dalele de pe trotuarele care mărginesc parcul
S-au săpat șanțuri pentru introducerea rețelei de irigații automate
Lucrările sunt realizate de o firmă din Buzău, Pro Amco Expert. Conform listafirme.ro la ultima raportare a avut 9 angajați și 1,5 mil. lei cifră de afaceri
Parcul e folosit de riverani (casele și blocurile din jur), dar mai ales de elevii Colegiului B.P. Hasdeu

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Reparații capitale într-un parc din Buzău (FOTO)

 • Baga-v-ati semafoarele undeva, ati distrus si rondu de la episcopie, singurul lucru care mai functiona bine dupa ce ati distrus tot orasul.

  Răspunde
 • Gagiul dolofan care se uită fix in obiectiv, cu hanorac gri, fes in culoarea mustarului, vesta reflectorizanta verde și adidași albaștri și care locuiește în Pogonele, Țintești, tot 50lei/zi primește de la patronel și în ziua de azi ?

  Răspunde
 • Oile comenteaza, ca sa behaie.
  Tipic.
  Nimic constructiv.

  Răspunde
 • Dle. Tereaca, daca tot verifici datele despre firma care executa lucrarea, te rog sa ne spui si cine este administratorul acestei firme. Asta ca sa fii putin corect fata de alegatori si sa prezinti informatii interesante. Are vre o legatura cu partidul PSD?

  Răspunde
   • Iți vând un pont, dar te rog să publici comentariul! Dl Pitiș Alexandru îți spune ceva?

    Răspunde
    • Domnule Mihai, inteleg nemultumirea si frustrarea dumneavoastra legata de aceste lucrari facute de catre firme de casa. Sincer, in calitate de cetatean al acsetui oras, nu stiu cine este acest Pitis si nici nu ma prea intereseaza. Ce ma intereseaza, este ca lucrarea sa fie facuta corespunzator si cu un cost corect. Cine poate spune ca este un cost corect? Pai, Curtea de Conturi. Asadar, exista niste norme legale, care daca nu sunt respectate, vor conduce la prejudicii pe care va trebui sa le suporte primarul, in nume personal. In concluzie, dupa finalizarea lucrarii, inspectati si apoi reveniti cu opinii pertinente. pana atunci, bucurati-va ca nu a fost nu stiu ce licitatie castigata de o firma care a ofertat cel mai mic pret, care sa faca niste lucrari de toata jena. Vom vedea la final daca a fost mai bine cu o firma aleasa decat cu una care a ales.

     Răspunde
  • Îți răspund eu.Cei cu pavelele sunt de la firma fiului fostului prefect,Alecu.Tot ei au făcut pavelarile și pe tot bl Unirii.Rezultatele,le vedeți și singur.

   Răspunde
 • Ok, se pare că nu ai prins ideea „Pitiș”, ring a bell??

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.