Un avion survolează la această oră orașul Buzău. Reporterul a filmat cursa dintre parcurile Crâng și Tineretului


Până înspre prânz un avion de mici dimensiuni va zbura astăzi deasupra orașului Buzău.

E vorba de un avion închiriat de societatea de salubritate din Buzău de la o firmă din Tulcea pentru a efectua dezinsecția orașului.

Aviotratamentul, început azi în zori, se va continua sâmbătă și duminică dimineața.

La una dintre curse, echipajul a fost însoțit și de reporterul buzoienii.ro, care a filmat aproape integral cursa dintre parcurile Crâng și Tineretului.

Mișcările bruște ale camerei nu se datorează doar inabilității cameramanului, cât curenților de aer întâlniți de avion în zbor.

În caz că vrei să vezi Buzăul de sus a fost inserat mai jos clipul VIDEO și galeria foto.

„S.C. RER SUD S.A. desfasoara in perioada 11-13 mai 2018, incepand cu ora 06:00 prima etapa de dezinsectie executata prin aviotratament pe o suprafata de aproximativ 700 ha de pe raza municipiului Buzau. Aviotratamentul se efectueaza prin pulverizare ultrafina cu un aparat de zbor de la Aviatia Utilitara, avand o autonomie de zbor de pana la 1.000.000 m2, la o înălțime de 300 m. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii Publice si detin Fisa Tehnica de Securitate. Lucrarile de tip D.D.D. sunt executate conform legislaţiei în vigoare (O.G. 119/2014, Legea 95/2006), cu anuntarea in prealabil a institutiilor publice locale. In cazul in care in perioada mentionata vremea va fi nefavorabila desfasurarii actiunii de dezinsectie, tratamentul avio va fi reprogramat si adus la cunostinta opiniei publice” – comunicat RER Sud Buzău


loading...

6 comentarii la „Un avion survolează la această oră orașul Buzău. Reporterul a filmat cursa dintre parcurile Crâng și Tineretului

  • domnule reporter, ati platit acea plimbare cu avionul, ca din cate stiu cursa respectiva este platita din banii buzoienilor pentru dezinsectie, si daca dvs ati beneficiat de o plimbare gratuita, tot asa si noi ceilalti cetateni ai orasului avem aceste drept, ori in caz contrar , moral ar fi ca dvs sa achitati contravaloarea zborului de agrement , spun agrement pentru dvs, ca restul a fost pentru dezinsectie.

  • Nu a fost niciun agrement te asigur. Am stat în picioare, cocoșat cât să încap între cei doi piloți, lovindu-mă ba de sus, ba de lateralul ușii de acces în cabina piloților. Mi-a trebuit o jumătate de oră să-mi revin de la amețeala zborului.

  • Măi puță, peste tot în lume informarea publică revine presei care, pentru a relata trebuie să fie de față, de la vizitele prezidențiale, conferințe de presă, reuniuni NATO, UE, până la acțiuni edilitare ca dezinsecția… Dacă ești un biet cretin fără habar de mersul lumii, tacă-ți naibii fleanca aia fără creier!…

  • Rolul constituțional al presei este să informeze corect opinia publică despre tot ce se întâmplă în viața cetății. Au alergat ca să informeze publicul despre evenimentul de la Mihăilești cei doi ziariști buzoieni care au fost spulberați de groaznica explozie. Pentru asigurarea accesului cetățenilor la informație mulți jurnaliști și-au pierdut viața. Cine nu știe nimic despre felul cum se desfășoară viața lumii, nu este obligat să-și dea cu presupuța, că se vede cât e de mic și de prost de îi cade scuipatul din gură.

  • O mica distractie oferita bonus de la partid din bani publici pentru munca patriotica de promovare a partidului.

  • Cel mai mult ,eu ,vara mă feresc de muște ,de țânțari și de căpușe .Empatizez cu cei care au început dezinsecția .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.